מגייסים נהגים לאלקטרה אפיקים

עיריית מעלה אדומים וחברת אלקטרה אפיקים בשיתוף פעולה לגיוס נהגים לחברת אלקטרה אפיקים

סגן ראש העיר בוריס גרוסמן, מחזיק תיק התחבורה, קיים השבוע ישיבת עבודה עם הנהלת חברת "אלקטרה אפיקים", במטרה לשלב ידיים ולפעול במשותף לסייע בגיוס נהגים תושבי העיר לחברת "אלקטרה אפיקים".

בישיבה השתתפו: סגן ראש העיר, בוריס גרוסמן, מחזיק תיק התחבורה, מנהל מרכז צעירים, שי שבו, מנהלת שירות התעסוקה בעיר, ענת בן לולו,  סמנכ"ל אלקטה אפיקים, שי מלכה, מורן אברהם משיווק ויח"צ באלקטרה אפיקים, ואופיר עשור מנהל הגיוס בחברה.

הישיבה התקיימה לבקשת סגן ראש העיר, בתמיכת ראש העיר, בני כשריאל, במטרה לפעול יחד, לשלב ידיים ולשתף פעולה בהליך גיוס הנהגים שיהיו תושבי העיר.

סוכם כי חברת "אלקטרה אפיקים" תצא בזמן הקרוב בקמפיין רחב היקף לגיוס נהגים תושבי העיר, אשר יזכו למימון תהליך הוצאת רישיון לתחבורה ציבורית, תנאי העסקה טובים, פעילויות רווחה והטבות, שכר מצוין, אפשרויות קידום, מענקים חודשיים קבועים ועוד.

עוד סוכם בישיבה כי בטווח הזמן הקרוב שיתוף הפעולה של העירייה, שירות התעסוקה וחברת אלקטרה אפיקים יניב פירות, ובעקבותיו יצא קמפיין ויחל גיוס הנהגים הייעודי שיביא עמו הטבות ותנאים לנהגים תושבי העיר שישתלבו בחברה.

סגן ראש העיר, בוריס גרוסמן, אומר כי "ישנה חשיבות גדולה מאוד בסיוע של העירייה בגיוס הנהגים תושבי העיר עבור חברת אלקטרה אפיקים, שכן זוהי הזדמנות טובה עבור אלו שמבקשים להשתלב בנהיגה במציאת מקום תעסוקה, בהשתלבות בעבודה קרובה לבית שנותנת שירות לתושבי העיר ותנאים טובים. אני מברך את חברת אלקטרה אפיקים על שיתוף הפעולה בגיוס ושילוב תושבי העיר בחברה, מה שייתן מענה הן למחפשי העבודה והן לתושבי העיר, משתמשי התחבורה הציבורית, בשיפור השירות".

ראש העיר, בני כשריאל, אומר כי "נמשיך כל העת לחפש פתרונות יצירתיים ולסייע לשפר את התחבורה הציבורית ולמצוא מקורות תעסוקה מגוונים לתושבי העיר".