מתחם בדיקות קורונה, כל יום

מתחם בדיקות קורונה יפעל בעיר בכל יום (כולל שבתות) בין השעות: 14:00-22:00, ובימי שישי בין השעות: 8:00-15:00 ברחבת האגם בכניסה לעיר

החל מהשבוע יש במעלה אדומים מתחם בדיקות קורונה קבוע. לאחר מאמצים רבים של הנהלת העירייה וראש העיר, בני כשריאל, מול משרד הבריאות ופיקוד העורף, התקבל אישור להפעלת מתחם בדיקות קורונה קבוע, שיפעל בכל יום ברחבת הכורכר שליד פארק שמיר (האגם).

המתחם יפעל מדי יום, כולל שבתות, בין השעות: 14:00-22:00, ובימי שישי בין השעות: 8:00-15:00, ויהיה פתוח לכולם, ללא תור, וללא הפניה. ההגעה תתאפשר רק ברכב והבדיקות הן בדיקות PCR שתקפות ל-72 שעות. התשובות מתקבלות ב-sms כמו בכל שאר מתמי הבדיקות של פיקוד העורף.

המתחם יסייע רבות באיתור תחלואה וניטור מגעים ויהיה אבן דרך משמעותית בהתמודדות עם התפשטות נגיף הקורונה.

ביום שני החלו צוותי העירייה, בהובלת אגף אחזקה ושפ"ע, להקים את המתחם, שהחל לפעול כבר באותו היום לרווחת התושבים.

ראש העיר, בני כשריאל, מודה לכל העוסקים במלאכה על אישור המתחם לעיר, ולצוותי העירייה על עבודה מהירה ומאומצת להקמתו המידית.

כשריאל קורא לכל התושבים לבוא להיבדק, להתחסן ולהמשיך לשמור על הכללים וההנחיות כדי שמעלה אדומים תישאר עיר בריאה.