יחידות ביחד

מפגש היכרות וחשיפה של פורום אימהות עצמאיות - יחידות ביחד, ייערך ב-27/1/23

בשיתוף פעולה ובתמיכה מלאה של הרשות המקומית, יועצת ראש העיר למעמד האישה, איריס אלפסי, מרכז עוצמה, מרכז הצעירים, המכון להדרכת הורים והמחלקה למשאבי קהילה.

יריית הפתיחה הייתה במרץ 2022 בערב חשיפה לפורום שכלל כיבוד, ארוחת ערב מפנקת ומופע סטנדאפ מוצלח של הסטנדאפיסיטית נויה מנדל.

במהלך השנה התקיימו פעילויות מגוונות לאימהות ולילדיהן: סדנאות לאימהות עצמאיות בימי שישי, סדנא לאימהות יחידניות, אירוע חנוכה חגיגי במרכז הצעירים, סדנאות הורים, בהן סדנת "הנגר מההר" שהתקיימה במתנ"ס ובסיומה אכלו ארוחת ערב מפנקת ושמעו את הסיפור "חנן הגנן" מפי ראש העיר, בני כשריאל.

השנה שם לו פורום "יחידות ביחד" למטרה עליונה יעד להרחבת הפורום, הרחבת הפעילות וגיוס אימהות פעילות ומובילות שיוכלו להיות לעזר להעמקת פעילות הקהילה והגרעין.

ביום שישי, 27/01/23, בשעה 9:00, יתקיים מפגש היכרות וחשיפת הפורום ותוכנית הפעילות השנתית (קפה נחמה, מרכז קרסו.

אימהות עצמאיות המעוניינת להיות חלק  לקחת חלק פעיל, להשפיע ולהוביל לטובת קהילת "יחידות ביחד" - פורום אימהות עצמאיות, מוזמנות להגיע למפגש קפה ומאפה במאפיית "נחמה."

לפרטים ושאלות לפנות לנעמי חזן 050-2409310, לשירן ברוכיאל 055-7081077 או לאוראל שמואל 050-9090673.