פורום המנהלים העירוני

מנהלי מוסדות החינוך בעיר נפגשו לפורום פתיחת שנה במעמד מנהל המחוז במשרד החינוך, מאיר שמעוני

ימים ספורים לאחר שנפתחה שנת הלימודים תשפ"ג התכנסו השבוע כל קברניטי מערכת החינוך בעיר וצוותי החינוך לפורום מנהלים חגיגי ומכובד לציון פתיחת שנת הלימודים.

האירוע החגיגי התקיים בפיאנו שבהיכל התרבות, בהשתתפות: ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, בני כשריאל, סגנו ומ"מ, גיא יפרח, מנהל מחוז ירושלים במשרד החינוך, מאיר שמעוני, מפקחת המחוז, עמליה לידרמן, המחמ"ד, תומר גרוסמן, מנהל אגף החינוך, הראל הורוביץ, סגנית מנהל אגף החינוך, מיטל לבן, מנהלי בית הספר היסודיים והעל יסודיים בעיר, מנהלי ארגוני הסמך והפונקציות התומכות של החינוך, רכזי תחומים, מפקחות ומפקחים במשרד החינוך, צוות אגף החינוך ועוד.

האירוע מתקיים מדי שנה בראשית שנת הלימודים ובסופה, על מנת לברך את מנהלי בתי הספר והצוותים החינוכיים לרגל פתיחת השנה ולקראת החופש הגדול. במפגש נשאו דברים ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, בני כשריאל, מנהל המחוז, מאיר שמעוני, מנהל אגף החינוך, הראל הורוביץ, ומנהל החמ"ד. בשם המנהלים דיברה רוחמה ווגל, מנהלת בית הספר אמ"ית בנות.

האירוע הונחה על ידי מיטל לבן, שבירכה את המשתתפים ואמרה כי  "ראש העיר, בני כשריאל, מוביל ביד רמה את מערכת החינוך ודואג לכל דבר שיש בעיר". מיטל נתנה סקירה מקיפה על התהליכים המתרחשים במערכת החינוך העירונית.

מנהל מחוז ירושלים במשרד החינוך, מאיר שמעוני, אמר כי "ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, בני כשריאל, מוביל ביד רמה את מערכת החינוך ודואג לכל דבר שיש בעיר, הוא מעורה בפרטים הקטנים ומלווה את המנהלים יד ביד".

שמעוני אמר כי "בכל פעם שאני מגיע לכאן אני מאוד מתרגש. יש פה משהו מיוחד מאוד בעיר. כיף להשקיע פה, כיף לעבוד פה וכיף להיות פה, והתוצאות מדברות בעד עצמן. כשיש לב ונשמה, כל שאר ההישגים מגיעים, וזה מאפיין את העיר. יש פה מנהיגות מראש העיר, מנכ"ל, מנהל אגף חינוך ועד מנהלים וצוותי חינוך מעולים. מעלה אדומים היא דוגמא לעירייה שמתנהלת בצורה מיטבית. בני הוא ראש העיר מעורב בכל פרט.  העיר רוויית הישגים בפעולות ובתוצאות".

ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, בני כשריאל, הודה לכל העושים במלאכת החינוך על עבודתם המסורה והמקצועית לאורך כל הדרך , החל מהנהלת מחוז ירושלים בראשות מנהל המחוז, מאיר שמעוני, שמסייע ועזור לנו עם כל הנשמה וכל הלב ובזכותו יחד אנו מביאים את מערכת החינוך להישגים והצלחות, לאגף החינוך בעירייה בראשות הראל הורביץ וסגניתו מיטל לבן וצוות האגף שעושה עבודה סיזיפית וקשה ועד למנהלי בתי הספר וגנ"י  וצוותיהם, ההורים השותפים לעשייה והתלמידים.

כשריאל הוסיף כי "העיר שלנו מצטיינת בחינוך. אני גאה במערכת החינוך שלנו שבולטת שוב השנה בהישגיה הפדגוגיים והערכיים. זוהי גאווה ענקית לעיר ולמערכת החינוך שלנו. נמשיך להשקיע בחינוך ילדינו ולשאת פירות, הישגים ופרסים. בתי הספר שלנו ימשיכו להעניק לתלמידי העיר את החינוך האיכותי ביותר. הנתונים מדברים בעד עצמם. העירייה תעשה הכל שמערכת החינוך תצליח הן במשאבים והן בידע".