מחברת מטיילת של מעשים טובים

ילדי הגנים ביצעו שלל יוזמות של מעשים טובים, שהוצגו בתערוכה מרגשת בבית העירייה

במהלך השנה גני הילדים בעיר השתתפו ביוזמה הנושאת את השם: "מחברת מטיילת של מעשים טובים", בזכות החיבור למיזם של עמותת רוח טובה. היוזמה נועדה לעודד התנדבות משפחות ילדי הגנים למעשים טובים בקהילה.

בשבועיים האחרונים הוצגה בלובי הכניסה לבית העירייה תערוכת המעשים הטובים של ילדי הגנים ומשפחותיהם. גנים שלקחו חלק בפרויקט הציגו את ביכוריהם בלובי העירייה.

במסגרת המיזם, הגננות שהתגייסו לפרויקט השנתי עודדו את הילדים ובני משפחותים ליזום מעשה טוב אחד למען האחר או למען הקהילה. נתינה ועשיית הטוב של ההורים עם ילדיהם תורמת רבות להגברת הלכידות המשפחתית, לסיוע בתקשורת בין ההורים לילדיהם והעלאת הביטחון העצמי של הילדים.

פעילות משותפת עם הילדים למען הקהילה מאפשרת למשפחות לתת ולא רק לקבל ומחזקת את המרקם המשפחתי מתוך מקום של חוזק והעצמה.

ראש העיר, בני כשריאל, אומר כי "הנתינה שהילדים נותנים ללא ציפייה לקבל תמורה היא למעשה הקבלה הכי גדולה, והם עוזרים להפוך את העיר שלנו, הקהילה שלנו והמדינה שלנו למקום טוב יותר. אנו מחנכים את ילדינו להתנדבות ונתינה כבר מגיל צעיר".