מקווה מצפה נבו משתדרג

בסוף חודש דצמבר יחלו עבודות שיפוץ ושדרוג במקווה מצפה נבו

במהלך סוף החודש יחלו עבודות שיפוץ ושדרוג במקווה מצפה נבו, בהשקעה של 700 אלף שקלים. במסגרת השיפוץ יוחלפו מערכות האינסטלציה והחשמל וכן הקרמיקה, הריצוף והדלתות. בנוסף, תותקן מערכת סינון מתקדמת וחדשנית לרווחתן של תושבות השכונה. הסיום המשוער של העבודות הוא ב-31/5/22.

רק לאחרונה הסתיימו עבודות השדרוג והשיפוץ במקווה נופי הסלע שברחוב השיש, בהשקעה של כמיליון שקלים. במסגרת העבודות הורחב המקווה ונוסף בו בור טבילה, שתי מקלחות ומערכות סינון חדישות  לרווחת תושבות השכונה.

ראש העיר, בני כשריאל, רואה בפיתוח ובתחזוקת המקוואות ערך מרכזי, כתשתיות אחרות, ומקדם כל העת, בכל הדרכים, את ההצלחה והעשייה הברוכה לתנופת הפיתוח חסרת התקדים של העיר.

כשריאל מודה לתושבות שכונת מצפה נבו, צופית אליצור, מיכל הלוי, מיכל פלהיימר ואחרות, ולעמותה של השכונה בראשותו של ינקי פרידמן, שלקחה על עצמה מימון של חלק נכבד מהפרויקט.

כשריאל אומר כי "מגיע יישר כוח לכל העוסקים במלאכה בעירייה, במועצה הדתית ובחברה הכלכלית, וכן לברנדה הורוביץ, חברת מועצת העיר, למעין מור, מחזיקת תיק הנשים, ולאיריס אלפסי, יועצת ראש העיר לקידום מעמד האישה. נמשיך לפעול ולעשות למען העיר שלנו, להשקיע למען התושבים ולתת להם, ככל הניתן, את שלהם הם זכאים בכל המישורים והתחומים".