מוקירים ומצדיעים

מעלה אדומים ציינה את יום ההוקרה לפצועי מערכות ישראל ופעולות האיבה, ובניין העירייה הואר בירוק

יום ההוקרה וההצדעה לפצועי מערכות ישראל ופעולות האיבה צוין ביום ראשון השבוע, ובעירייה החליטו להאיר את בניין העירייה בירוק כאות הוקרה והצדעה לפצועים.

יום ההוקרה מסמל את חשיבות הקשר בין המדינה וצה”ל לנפגעים, והוקרת פועלם של החיילים שנפצעו במהלך שירותם הצבאי.

בישראל חיים כבר למעלה מ-70,000 פצועי צה"ל ופעולות האיבה. יום זה הוא הזדמנות ללמוד ולהכיר את התמודדות היומיומית שלהם ולהוקיר תודה על המאבק היומיומי שמהווה השראה לכולנו.

בעירייה נרתמו לקמפיין הארצי בנושא, ובכך מבקשת העירייה לחזק את הפצועים ואת בני משפחותיהם ולהזכיר כי הם מצויים בלב תושבי העיר תמיד.

ראש העיר, בני כשריאל, אומר כי "יום ההוקרה הוא ההזדמנות שלנו להוקיר, להודות, להכיר ולראות את אותם אלו שנותרו בחיים. כחברה, אסור לנו לשכוח את הפצועים במערכות ישראל ובפעולות האיבה שנלחמו עבורנו. חלק גדול מאותם אנשים סובלים יום יום מהפציעה שמלווה אותם והשאירה טראומה וצלקת נפשית. כולנו מודים להם, כולנו מתחזקים מהם ומחזקים אותם".