בוקר רך בגנים

בהנחיית ראש העיר יפעל החל מה-1/11 בוקר רך בכל גני הילדים שבהם יהיה רישום של שלושה ילדים ומעלה

בהתאם להנחיית ראש העיר, בני כשריאל,  ועל מנת להרחיב את האפשרויות של המשפחות הצעירות בעיר לצאת מוקדם יותר בבוקר למקום העבודה, נדרש המתנ"ס לבחון את האפשרות להוריד את מספר המינימום הנדרש של הילדים בגני הילדים המשתתפים ב"בוקר רך", כדי שתתאפשר פתיחת קבוצות נוספות.

על פי ההנחיה, המתנ"ס יוריד את מספר המשתתפים המינימלי ויפעיל את "בוקר רך" החל מ-1 בנובמבר בכל גני הילדים בהם יהיה רישום של שלושה ילדים ומעלה. השירות יפעל בימים א'-ה', בין השעות 7:00-7:30 ויופעל על ידי עובדות הגיל הרך.

מסגרת "בוקר רך" מסובסדת ועומדת על 100 שקלים לחודש. התוכנית מתקיימת בימים בהם גן הבוקר פועל במתכונתו הרגילה, והרישום באמצעות אתר המתנ"ס.

ראש העיר, בני כשריאל, אומר כי "אני שמח לבשר שאנו ממשיכים לספק פתרונות לפקקים ועומסי התנועה בבוקר. הנחיתי את מנכ"ל העירייה והגורמים המקצועיים באגף החינוך ובמתנ"ס  להפעיל את תוכנית  "בוקר רך" בגני הילדים שלנו כדי שהתושבים יוכלו לפתוח את הבוקר רגוע יותר וכדי שההורים יוכלו לצאת למקומות העבודה נינוחים יותר.

אנחנו לא מחכים לתשתיות וכבישים, במקביל לפגישות שלי עם הדרג המדיני והמקצועי במשטרה, בעוטף, בעיריית ירושלים ועם כל הגורמים הרלוונטיים, אנחנו יוצרים לעצמנו פתרונות יצירתיים וממשיכים לפעול בכל הדרכים כדי להקל עליכם ככל האפשר".