חיזוק ופיתוח

• תאריך: 04/03/2018
סגן שר השיכון ח"כ ז'קי לוי ,מנכ"ל משרדו והצוותים המקצועיים של המחוז ביקרו וסיירו במעלה אדומים. במהלך ביקורם סוכם על סיוע ותמיכה של משרד השיכון בקידום נושאים שונים בהם שדרוג תשתיות בשכונות ותיקות בשטחים ציבוריים פתוחים, הנגשת שטחי ציבור ועוד. ח"כ לוי: העיר זוהרת ומתבססת בלי הכר והפכה ליפה ומשגשגת בהובלת ראש העיר, בני כשריאל. מעלה אדומים היא חלק בלתי נפרד ממדינת ישראל ותהיה בריבונות ישראלית בכל הסדר. אני תומך בהחלת הריבונות הישראלית על מעלה אדומים. נמשיך לסייע ולעזור לעיר להתפתח, להיבנות ולפרוח.

השבוע ביקר בעיר סגן שר השיכון, ח"כ ז'קי לוי וקיים סיור ופגישת עבודה מקצועית עם ראש העיר, בני כשריאל והצוותים המקצועיים במשרד השיכון מחוז ירושלים ובעירייה.
לביקורו של סגן השר ,ז'קי לוי, נלוו מנכ"ל משרד השיכון , חגי רזניק, מנהל המחוז, משה מרחביה, סמנכ"ל פיתוח , גדי מארק, אדריכלית המשרד, ורד סלומון, אדריכל המחוז, אדר' איילון ברנהארט וצוותי המחוז.
מטעם העיריה השתתפו בביקור ראש העיר, בני כשריאל, מנכ"ל העיריה, שמוליק חנוך, גזבר העיריה , מוטי בר שישת, מהנדס העיריה , יונתן לובל ומנהל אגף שפ"ע, רון צרפתי.
במהלך ביקורם סיירו סגן השר לוי והצוותים המקצועיים במספר מוקדים חשובים הצופים לעבר כבישים, מחלפים, אתרים לבנייה ופיתוח בהם נדרש סיוע של משרד השיכון.
ראש העיר, בני כשריאל, סגן השר , ז'קי לוי והצוותים המקצועיים קיימו ישיבת עבודה מקצועית בה נדונו שורת נושאים שהעלה ראש העיר בהם תקציב תוספתי לטיפול בבניינים מסוכנים ברח' הקרן, כיכר יהלום, הצלצל, העשור, קידום מחלף "מצפה נבו" ללא תלות בתכנית הבנייה העתידית, קבלת תקציב להמשך פיתוח פארק שמיר, פיתוח כביש גישה ותשתיות ל"וואדי המצדים" ו"פארק המשפחה", שדרוג תשתיות בשכונות ותיקות בשטחים ציבוריים פתוחים, הנגשת שטחי ציבור – רחבות, כיכרות ומדרכות , שדרוג וחידוש מתחם "כיכר יהלום", הנגשת מבנה הקאנטרי ,פרויקט הצללות ועוד.
פגישת העבודה היתה פורייה ומוצלחת ביותר וסוכם בה על סיוע ותמיכה של משרד השיכון בנושאים השונים ובהם תכנון כביש ומחלף יציאה משכונת "מצפה נבו".
.
ראש העיר, בני כשריאל, הודה לידידו, ידיד העיר, סגן שר השיכון ,ז'קי לוי, על תמיכתו ועזרתו תמיד לפיתוחה וחיזוקה של העיר ואמר כי משרד השיכון מסייע לנו תמיד לפתח ,לבנות ולבסס את העיר.
סגן השר, ז'קי לוי אמר כי הוא תמיד שמח לבקר בעיר מעלה אדומים, עיר שלאביו היה חלק גדול בבנייתה ופיתוחה.
סגן השר לוי הוסיף כי הוא הגיע למעלה אדומים כדי לסייע לחיזוקה ולחזות בתנופת הפיתוח בה.
ח"כ לוי אמר עוד כי העיר זוהרת ומתבססת בלי הכר והפכה ליפה ומשגשגת בהובלת ראש העיר, בני כשריאל.
מעלה אדומים היא חלק בלתי נפרד ממדינת ישראל ותהיה בריבונות ישראלית בכל הסדר.
אני תומך בהחלת הריבונות הישראלית על מעלה אדומים.
נמשיך לסייע ולעזור לעיר להתפתח, להיבנות ולפרוח.