ההרשמה לגני הילדים ולכיתות א' לשנת תשע"ט תחל בקרוב

• תאריך: 10/01/2018
ההרשמה לגני הילדים, ולכיתות א' תחל בעוד שבועיים בין התאריכים 21.01.18 (ה' בשבט תשע"ח) עד 02.02.18 (י"ז בשבט תשע"ח) באמצעות אתר האינטרנט בלבד. ערב חשיפה להורי ילדים שעולים לגני טרום חובה וחובה יתקיים ב- 21.01.18 , ה' בשבט, בשעה 20:00, המפגשים יתקיימו בשלושה מוקדים עירוניים ובמהלכם יהיה מפגש ושיחה עם נציגי צוותי גנים, פיקוח ומתנ"ס הגיל הרך . באגף החינוך מוכנים וערוכים ומקווים להשלים את הרישום במהרה.

בשעה טובה ומוצלחת, הרישום למוסדות החינוך בעיר, גני הילדים וכיתות א' יחל בעוד שבועיים וימשך ראשית החודש הבא.
ההרשמה מתבצעת באמצעות אתר האינטרנט העירוני של עיריית מעלה אדומים המעמיד לרשות ההורים קישור ישיר לאתר הרישום.
בכדי להקל על ההורים, את תהליך הרישום לגני הילדים , אנו מאפשרים לבצע את הרישום לגני הילדים באמצעות האינטרנט ומעמידים זאת לרשותם.
הרישום לגנים וכיתה א' באמצעות האינטרנט פשוט, קל וידידותי.
ההרשמה תהיה פתוחה במהלך כל תקופת הרישום שתחל ב- 21.
01.
18 (ה' בשבט תשע"ח) עד 02.
02.
18 (י"ז בשבט תשע"ח) באמצעות אתר האינטרנט בלבד.
הרישום דרך אתר האינטרנט אפשרי רק אם הכתובת במשרד האוכלוסין מעודכנת בשתי תעודות הזהות של ההורים.
הורים עצמאיים (גרושים), מחויבים לבצע רישום במשרדי העירייה .
לצורך הרישום ההורים יתבקשו למלא טופס הצהרה , אותו ניתן יהיה להוריד מאתר העירייה בתקופת הרישום.
כמו כן , יש להצטייד בעת הרישום בצילום הסכם גירושין או/ו כל מסמך משפטי המעיד על משמורת הילדים.
תושבים חדשים וכאלה שאין להם גישה לאינטרנט עומד מוקד רישום בעירייה בלובי הכניסה לאגף החינוך בימים ראשון עד חמשי בין השעות 08:00-12:00 ו -16:00-18:00.
בשבועות האחרונים קיבלו ההורים אגרות רישום לגני הילדים ולכיתות א' המפרטות עבורם את גילאי הרישום לגנים, אזורי הרישום לכיתות א' בבתי הספר ועוד.
באגף החינוך מציינים כי איסוף הנתונים במועד מוקדם חשוב על מנת לאפשר לאגף החינוך להשלים בהמשך את מערך השיבוצים וההכנות לפתיחת שנה"ל תשע"ט.
ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, בני כשריאל, אומר כי מערכת החינוך במעלה אדומים מחויבת להמשיך וללוות את ההורים ביד מקצועית ובאוזן קשובה, עד להשלמתו של תהליך מרגש זה.
אני בטוח כי עבור ילדכם זהו צעד קטן בדרך הארוכה, בשביל החינוכי, הערכי והחברתי.
כשריאל מציין כי על מנת להקל על, ההורים, את תהליך הרישום לגני הילדים ולכיתות א' , אנו מאפשרים לבצע את הרישום לגני הילדים באמצעות האינטרנט ומעמידים אפשרות זאת לרשותכם.
עוד מוסיף כשריאל כי אנו נערכים לקבל את הילדים בשנה הבאה במסירות ובאהבה בגן העירוני ובביה"ס.
אתם ההורים, השותפים שלנו לחינוך ילדיכם, צועדים יחד איתנו בשבילי העשייה ובתוצאותיה, דעו כי ההשקעה בחינוך היא מרכיב חשוב בחוסן הלאומי של מדינתנו, על כן אנו מאמינים שמחויבותנו לחינוך היא ראשית לכל, למען חברה טובה ואיכותית יותר.