למה לנסוע רחוק כשיש קרוב וטוב יותר

• תאריך: 26/12/2017
החברה הכלכלית לפיתוח ומנהלת פארק אדומים לתעשייה ועסקים, משיקות בימים אלו קמפיין פרסום חדש תחת המסר ״למה לנסוע רחוק? כשיש קרוב ויותר טוב״. מטרת הקמפיין היא עידוד תושבי האזור לרכישת מוצרים ושירותים מחנויות המפעל והעסקים בפארק ובכך ולסייע לבעלי העסקים ליהנות מכוח הקנייה הגדול של תושבי האזור. הקמפיין מתנוסס על גשרים ושלטי חוצות ברחבי ירושלים, בשלב השני של הקמפיין יועלו לפייסבוק סרטונים שצולמו בבתי העסק עצמם ובהם עדויות בגוף ראשון של תושבים מרוצים וממליצים.

בקמפיין שמתנוסס על גשרים ושלטי חוצות ברחבי ירושלים, מתוך מטרה להגיע לכמה שיותר תושבים, נבחרו כפרזנטורים תושבים בני כל הגילאים מהעיר מעלה אדומים שכבר היום נוהגים לבצע את מרבית רכישותיהם בבתי העסק שבפארק.
יריית הפתיחה של הקמפיין כבר החלה בשבוע שעבר, באמצעות שלטי חוצות ופרסום על גבי גשרים.
סרטוני הפייסבוק ישיקו את העמוד הרשמי של הפארק שיהווה פלטפורמה חדשה ליצירת קשר שוטף עם תושבי הסביבה.
קמפיין התושבים השנה, הוא המשך טבעי לקמפיין שהושק בשנה שעברה, בתום תהליך מיתוג, שארך מספר חודשים, את תהליך המיתוג והקמפיינים מוביל סטודיו ברנדלנד מבית פובליסיס העולמית, בשיתוף בעלי העסקים בפארק, החברה הכלכלית לפיתוח מעלה אדומים ועיריית מעלה אדומים.
במסגרת המיתוג, רועננה השפה העיצובית והתקשורתית של הפארק, נבחר לוגו חדש ושמו של הפארק הוסב ל"פארק אדומים לתעשייה ועסקים", במטרה לשקף את תנופת השגשוג האדירה של המסחר בפארק בשנים האחרונות ולקרוא ליזמים ובעלי עסקים להצטרף להצלחה.
בקמפיין אשתקד תחת הסיסמה "פארק של הזדמנויות חדשות", כיכבו תעשייני הפארק שקראו לתעשיינים נוספים להצטרף אליהם כדיירים בפארק ההולך ומתפתח.
פארק אדומים לתעשייה ועסקים במישור אדומים משתרע על 2,823 דונם מתוכם 1,667 מיועד לתעשייה ומלאכה ופועלים בו כ- 330 מפעלים בקשת רחבה של תחומים.
בשנים האחרונות התפתח המסחר בפארק ובמקביל, פועלים בו מגוון עסקים המספקים שירותים לתושבי מעלה אדומים, צפון ירושלים ותושבי הסביבה.