חנוכה לצעירים ולסטודנטים

• תאריך: 07/12/2017
אירוע חנוכה מושקע, ייחודי ומדליק המוקדש כל כולו לצעירים וסטודנטים יתקיים בחנוכה. אחרי שבשנה שעברה התקיימה סדנת אלכוהול מושחתת, השנה יתקיים מופע של עילי בוטנר ואדר גולד. האירוע יתקיים ביום רביעי, נר שני של חנוכה, 13.12.17 בשעה 20.30 בפיאנו - היכל התרבות מעלה אדומים. מחזיקת תיק הסטודנטים מעין מור: אני מזמינה אתכם לקחת זמן לעצמכם, לבוא וליהנות מאירוע מושקע ושונה

חשוב להדגיש כי האירוע אינו מומלץ למי שבדיוק התחיל דיאטה, יהיה כייף, תבואו.
מהפכת הסטודנטים שמובילה חברת מועצת העיר מעין מור, מחזיקת תיק האקדמיה והסטודנטים, נמשכת ומביאה מסורת חדשה למעלה אדומים - אירוע חנוכה מושקע, ייחודי ומדליק המוקדש כל כולו לצעירים וסטודנטים.
אחרי שבשנה שעברה התקיימה סדנת אלכוהול מושחתת, השנה קבלו את עילי בוטנר ואדר גולד.
הבחירה להביא דווקא את עילי בוטנר באה אחרי סקר שפורסם בקבוצת הפייסבוק "סטודנטים וסטודנטיות מעלה אדומים", בסקר הסטודנטים הצביעו לבוטנר באופן גורף והוא זכה בפער משמעותי מהאומנים אחרים.
לסטודנטים מתוכנן ערב מפנק, טעים ועתיר קלוריות.
בתכנית עילי בוטנר מארח את אדר גולד, הדלקת נרות חגיגית, סופגניות ,בירות, , תפריט מוזל של אלכוהול ואוכל ושלל פינוקים.
האירוע יתקיים ביום רביעי, נר שני של חנוכה, 13.
12.
17 בשעה 20.
30 בפיאנו - היכל התרבות מעלה אדומים.
עלות כרטיס 30 ש"ח בלבד.
ניתן לרכוש כרטיסים באתר היכל התרבות או בטלפון 02-5444100 האירוע מתקיים ביוזמתה של חברת מועצת העיר מעין מור, מחזיקת תיק האקדמיה והסטודנטים, ובשיתוף העירייה, הספרייה העירונית, קבוצת סטודנטים בעיר והפיאנו.
מחזיקת תיק האקדמיה והסטודנטים מעין מור אומרת כי היא מזמינה את הסטודנטים לקחת זמן לעצמכם, לבוא וליהנות מאירוע מושקע ושונה.
חשוב להדגיש כי האירוע אינו מומלץ למי שבדיוק התחיל דיאטה.
יהיה כייף,תבואו.