לו רק היית קצת פחות המורה שלי

• תאריך: 07/12/2017
ערב הוקרה לעובדי ההוראה ולצוותים החינוכיים במעלה אדומים התקיים במוזיאון קסטל. הערב אורגן על ידי צוות מרכז פסג"ה לרגל יום המורה וכולו היה ברוח שירה לרגל 70 למדינה. אנשי החינוך נהנו מסדנאות כיף מעשירות, שירה וברכות. רוה"ע בני כשריאל: צוות מרכז הפסג"ה והצוותים החינוכיים עושים כל השנה עבודה חינוכית, מקצועית ומסורה ומקנים חינוך איכותי ,הישגי וערכי לילדינו.

מערכת החינוך שלנו מפוארת, מצליחה ועתירת הישגים בזכות צוותי ההוראה והצוותים החינוכיים האיכותיים אנחנו עומלים לבנות משכן חדש ומודרני למרכז פסג"ה בעיר.
המרכז לפיתוח סגלי הוראה במעלה אדומים הוא פרי יוזמה של משרד החינוך ופועל בשיתוף פעולה עם אגף החינוך של עיריית מעלה אדומים, שגם תומך ומקדם את פעילותו.
תכנית העבודה של הפסג"ה היא פרי שותפות של כל העוסקים בפיתוח המקצועי: משרד החינוך, מנהל המחוז, הפיקוח הכולל והמקצועי, מנהלי בתי הספר, הרשות המקומית והכי חשובים הם עובדי ההוראה ואנו רואים בהם לקוחות ושותפים כאחד לעשייה החינוכית.
לקוחות הפסג"ה הם כל עובדי ההוראה בעיר מעלה אדומים ומזרחה, מעין גדי בדרום ועד למחולה ומעלה אפרים שבצפון.
כמדי שנה מקדיש המרכז לפיתוח מקצועי לסגלי הוראה ( פסג"ה ) מעלה אדומים ערב חוויתי שכולו פרגון והערכה לעשייתם המשמעותית של אנשי החינוך בעיר.
השבוע לקראת יום המורה התקיים ערב ההוקרה לצוותים החינוכיים במעמד ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, בני כשריאל.
הערב שכולו שירה לרגל חגיגות 70 למדינה, החל בסדנאות מגוונות בהן תיאטרון פלייבק, סדנת העצמה לנפש , שיעור ספורט -אימון טבטה וסיור בתערוכה החדשה במוזיאון קסטל של האמן אנטולי שלסט – "מאות לאות".
חלקו השני של הערב היה בסימן שבעה עשורים למדינת ישראל, בשיר ובאומר.
עובדי ההוראה שרו שירים מתש"ח לתשע"ח בהובלתו של הזמר, היוצר והמעבד איציק שטרית.
במהלך השירה נשזרו סיפורים והתקיימה למידה אודות השירים והשירים אודות האירועים משבעים שנות קיומה של המדינה.
אחת המורות סיכמה את הערב ואמרה כי: "זה כל כך מחמם את הלב ולא מובן מאליו שעושים ערב כזה לכבודנו.
נהניתי מהחברותא, מהפעילויות ואף העשרתי את ידיעותיי" במהלך הערב נהנו המשתתפים מכיבוד מפנק מה"וופל בר" וקיבלו מזכרת בדמות תמונת מגנט.
צוות הפסג"ה בניהולה של הגב' מירי אבן חן, שהגה וארגן את האירוע, רוצה להודות למוזיאון קסטל שאירח את הערב.
למנחי הסדנאות: גליה מזור, סיגל אלפסי, אתי נידם ומאיה אסייג ולעומרי סגן מ"מגנטילי".
ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, בני כשריאל, ברך את צוות מרכז הפסג"ה ואת כל עובדי ההוראה והצוותים החינוכיים ואמר כי צוות מרכז הפסג"ה והצוותים החינוכיים עושים כל השנה עבודה חינוכית, מקצועית ומסורה ומקנים חינוך איכותי , הישגי וערכי לילדינו.
מערכת החינוך שלנו מפוארת, מצליחה ועתירת הישגים בזכות צוותי ההוראה והצוותים החינוכיים האיכותיים .
כשריאל אמר כי בחר את השיר ציפור מדבר של להקת אתניקס כשיר משמעותי עבורו המשקף עבורו את רוח 70 שנה למדינה ואת מקומה לעיר.
כשריאל אמר כי העיריה פועלת לבנות משכן חדש ומפואר למרכז פסג"ה בעיר כמתבקש למרכז פסג"ה שהוא המקום עבור הפיתוח המקצועי של עובדי העיריה , הוא מקדם ומקצועי.