המין החזק-כל הנשים באילת

• תאריך: 29/11/2017
  • שעה: 16/33
לקראת יום האישה הבינלאומי, פורום הנשים מעלה אדומים, מזמין את נשות העיר לכנס "נשים בציונות" שנערך מטעם המועצה הציונית בישראל. הכנס יתקיים באילת וכולל שלושה ימים של העצמה נשית והנאה בהשתתפות מאות נשים מרחבי הארץ כולל ממעלה אדומים, שרות, חברות כנסת, ראשות רשויות, ונשים מובילות ממגוון תחומים. הנשים יהנו מהמופע המוזיקלי ״שושנה יפה ואסתר גם״ בכיכובה של גלית גיאת ומופע בידור ״רק על עצמי לצחוק ידעתי״ בכיכובה של רולנדה שגרן .

יום האישה הבינלאומי מצוין בעולם כולו בתאריך ה-8 במרץ.
יום זה מוקדש לציון הישגיהן של נשים בעולם בתחומים שונים ולזכרן של נשים אשר לחמו בעבר ואשר נלחמות בהווה להשגת שוויון זכויות.
ביום זה בשנת 1857 הפגינו בניו יורק מאות פועלות נגד תנאי עבודתן ושכרן.
פעולות המחאה הותירו רושם עז והוחלט לציין יום זה מדי שנה כיום האישה הבינלאומי.
כך הפך התאריך ה-8 במרץ ליום בו נשים ערכו מחאות על זכויותיהן מול זכויות הגברים במדינתן.
ביום האישה הבינלאומי מתקיימות מגוון פעילויות במגוון גופים וארגונים שמטרתן להגביר את המודעות ליום זה.
המועצה הציונית בישראל, שהיא תנועה ציונית ישראלית העוסקת בהעמקת אופייה היהודי ציוני של ישראל וסוכן שינוי ציוני בחברה הישראלית ,מקיימת השנה לרגל יום האישה כנס תחת הסיסמא "נשים בציונות", שלושה ימים של העצמה נשית והנאה ,בהשתתפות מאות נשים מרחבי הארץ כולל ממעלה אדומים, שרות, חברות כנסת, ראשות רשויות, ונשים מובילות ממגוון תחומים.
הכנס כולל את המופע מוזיקלי ״שושנה יפה ואסתר גם״ בכיכובה של גלית גיאת ומופע בידור ״רק על עצמי לצחוק ידעתי״ בכיכובה של רולנדה שגרן .
כמדי שנה בחודש מרץ מציין פורום הנשים את יום האישה הבינלאומי יחד עם כלל נשות העיר.
פורום הנשים מביא כל שנה רוח חדשנות ויצירתיות שמאפיינת את פורום הנשים העירוני מאז כינונו במגוון עשיר של תחומים ונושאים, והאופן בו פועל הפורום לקידומן של נשות העיר ויוזמות עירוניות שונות.
הכנס באילת , אליו חבר פורום הנשים העירוני, יתקיים בין התאריכים 21-21.1.18, במלון מג'יק פאלאס במחיר של 750 שקל לפנסיון מלא.
המחיר לאישה מותנה בשתי נשים בחדר, כולל הסעה ממעלה אדומים.
השעות המדויקות של ההסעות יפורסמו בסמוך לאירוע.
ההרשמה באמצעות היכל התרבות.
איריס אלפסי, יועצת ראש העיר לקידום מעמד האישה אומרת כי זו הפעם הראשונה שמעלה אדומים לוקחת חלק באירוע מהסוג הזה.
אני שמחה שמשנה לשנה פורום הנשים מרחיב את הפעילות יותר ויותר חברת מועצת העיר, מעין מור, מחזיקת תיק הנשים אורמת כי "בתוך השגרה העמוסה שיש לכולנו, מגיע לכל הנשים לקחת רגע לעצמכן ופשוט ליהנות.
אני מזמינה את נשות העיר לבוא ולחגוג איתנו בשלושה ימים מפנקים באילת שכל כולם מוקדשים רק לנו הנשים".