כנס עסקים וסוחרים

• תאריך: 29/11/2017
בראשית החודש הבא יתקיים בעיר כנס ראשון מסוגו לעסקים וסוחרים תושבי העיר. הכנס יתקיים במרכז "יובלים" והוא פרי של שיתוף פעולה של מחזיק תיק העסקים רפי אוברגוט ושאולי חמוי יושב ראש ועד סוחרי כיכר יהלום. בכנס יתקיים פאנל של נותני שירות לעסקים בעיר בהשתתפות ראש העיר בני כשריאל וכן תתקיים בכנס הרצאה נושאים עסקיים שונים בהם עיצוב פנים, הגדלת מכירות ומה שבניהם. מחזיק תיק העסקים רפי אוברגוט: העירייה רואה בעסקים הקטנים והבינוניים בעיר, מנוע צמיחה חיוני וחשוב ביותר עבור כלכלת העיר.

המהפכה הדיגיטלית מכתיבה את הקצב היום.
היא משפיעה על האופן שבו אנחנו מנהלים את חיינו.
וגם את העסקים שלנו.
קהל היעד משתנה.
צורת השיווק משתנה.
דור ההמשך בעסק משפחתי מסתכל על הדברים אחרת מהדור המייסד.
האתגרים גדלים.
בראשית החודש הבא יתקיים ב"מרכז יובלים" בעיר כנס ראשון מסוגו של עסקים וסוחרים תושבי העיר.
הכנס יתקיים ביוזמת ראש העיר, בני כשריאל, ובהשתתפותו והוא פרי של שיתוף פעולה פורה של ראש העיר, בני כשריאל, חבר מועצת העיר, מחזיק תיק העסקים רפי אוברגוט ושאולי חמוי יו"ר ועד סוחרי כיכר יהלום.
בכנס יתקיים פאנל של נותני שירות לעסקים בעיר בו ידנו נושאים עסקיים שונים ותתקיים הרצאה.
בתכנית הכנס מתכנסים ומדברים עסקים, פתיחה ומטרת המפגש, שותפים לעסק, פאנל ייחודי בהשתתפות ראש העיר בני כשריאל, אנשי מקצוע מהעירייה ותתקיים הרצאה בנושאי עיצוב פנים, הגדלת מכירות ומה שבניהם.
לפני שנתיים יזמו מחזיק תיק העסקים, רפי אוברגוט, והזים העסקי ויו"ר ועד הסוחרים, שאולי חמוי, הקמת ועד סוחרים לכיכר יהלום.
הועד הוקם ומטרתו היתה התחדשות של המרכז המסחרי כיכר יהלום.
אוברגוט החל בדיאלוג ממושך עם ועד סוחרי כיכר יהלום ונציגיו וקיים עמם פגישות בהן לקח חלק פעיל ראש העיר בני כשריאל.
המרכז קיים קרוב ל 25 שנה והמטרה היתה לשפר ולשדרג את נראות הכיכר.
הפעילות היתה טובה , התקיימו מפגשים ושיח והושגו הישגים רבים .
הקמת הועד התחילה הלכה למעשה את הפרויקט של התחדשות עירונית במרכז המסחרי במרכז העיר שתכלול בעתיד גם שדרוג התאורה, שיפור חזות המרכז , שדרוג המעברים הציבוריים, שדרוג ושיפוץ המזרקה, שדרוג החזיתות החיצוניות, אפשרות להרחבת החנויות בקו אחיד ועוד.
היזם העסקי ויו"ר ועד סוחרי כיכר יהלום, שאולי חמוי אומר כי הכנס נועד במטרה לשווק את המודל של כיכר יהלום לשאר מרכזי המסחר בעיר.
הרעיון הקמת ועד עירוני של כלל הסוחרים בעיר שיתן מענה לסוחרים.
הכנס הוא ראשון מסוגו בו ישתתפו רבים מסוחרי העיר באשר הם, כולל עסקים פרטיים ביתיים בו ינתנו לסוחרים מיטב הכלים .
בכנס יתבצע רישום העסקים המעוניינים להיות חלק מקהילת העסקים הפועלת בעיר.
מחזיק תיק העסקים, חבר המועצה, רפי אוברגוט, אומר כי הוא מאמין שנצליח לרתום את כולם, לשתף פעולה, לתת אמון, להקים ועד איכותי לכלל הסוחרים ולהצליח להפוך את המרכזים המסחריים ליפים יותר.
יש לנו רעיונות רבים ויצירתיים לביצוע פעולות שונות ויחד הרשות בברכת ויוזמת ראש העיר והסוחרים נפעל בשיתוף פעולה למען הצלחת כולם.
ראש העיר, בני כשריאל, שיתוף הפעולה חשוב ומשמעותי לרווחת הסוחרים ותושבי העיר כולם.
זהו מהלך מבורך וחשוב.