יופי של עיר

• תאריך: 21/11/2017
מעלה אדומים זכתה ב"חמישה כוכבי יופי" מספר הכוכבים הגבוה ביותר שמוענקים בתחרות "קריה יפה ומקיימת בישראל יפה" 2017 שמקיימת המועצה לישראל יפה. רוה"ע בני כשריאל: מעלה אדומים הינה אחת הערים היפות והמטופחות ביותר בארץ, התושבים שלנו דואגים לאיכות הסביבה ולסביבה ירוקה, נאה ונקיה. נמשיך להניף את דגל איכות הסביבה ולהפוך את העיר למובילה וחדשנית בתחומי הבריאות, איכות הסביבה, החינוך, התרבות וחזות העיר, על מנת שתהווה מופת למדינת ישראל כולה.

כמידי שנה גם השנה התמודדה העיר מעלה אדומים בתחרות "קריה יפה ומקיימת בישראל יפה" 2017 , תחרות יוקרתית שמארגנת המועצה לישראל יפה.
העיר זכתה בניקוד מירבי בתחרות וזכתה בפרס של חמישה כוכבי יופי ,מספר הכוכבים הגבוה ביותר שמוענקים בתחרות, כפי שהיא זוכה מדי שנה בעשור האחרון.
לפני ארבע שנים זכתה מעלה אדומים בפרס היוקרתי "דגל היופי" כעיר הירוקה והיפה ביותר בישראל לשנת 2013.
הפרס ניתן השבוע למנהל מחלקת גינון, נחמיה ראובני ונציגי אגף אחזקה ושפ"ע בעירייה , למנהל האגף ,רון צרפתי וצוות אגף אחזקה וגינון, בטקס רשמי שקיימה המועצה לישראל יפה במעמד ח"כ משולם נהרי, סגן שר במשרד הפנים ופיתוח הפריפריה הנגב והגליל, אברהם כץ-עוז, יו"ר המועצה לישראל יפה, ראשי ערים ונציגי רשויות מכל הארץ, מנכ"ל משרד הפנים, מרדכי כהן.
"קריה יפה בישראל יפה" היא תחרות שנתית לאיכות חיים וסביבה מקיימת, שבמסגרתה נבדקות עיריות, מועצות מקומיות ואזוריות תוך התייחסות לנושאי המרחב היישובי, אמצעים לשירות הציבור, שטחים ציבוריים, מוקדי שירותים ציבוריים בעלי רגישות סביבתית ואיכות הסביבה.
תחרות "קריה יפה ומקיימת בישראל יפה 2017", נערכה זו השנה ה-24 בישראל, בהשתתפות למעלה ממאה ערים וישובים אשר העמידו את עצמם לבחינה בתחרות היחידה בארץ, שבודקת את מכלול השירותים והתשתית העירונית שמעניקה הרשות המקומית לתושבים, בדגש על תחומי חזות העיר, הקיימות ואיכות החיים במרחב האורבני.
סגן ומ"מ רוה"ע, גיא יפרח אומר כי מעלה אדומים נושאת את הדגל בתחום איכות הסביבה כדפוס התנהגות וכדרך חיים והיא עיר של גנים עצים ופרחים, סמל ליופי לאיכות חיים ולסביבה ירוקה.
ראש העיר, בני כשריאל, מברך על הזכייה ואומר כי הניקוד הגבוה שקיבלנו הוא ביטוי להשקעה הרבה שלנו לאורך השנים בטיפוח חזות העיר וחיזוק האמצעים שאנו מפעילים לקידום השירות הציבורי.
מעלה אדומים היא עיר איכותית ומקדמת את איכות הסביבה ואנו נמשיך לפעול ולשפר אותם על מנת שתושבי העיר ייהנו מאיכות החיים הטובה ביותר נמשיך להניף את דגל איכות הסביבה ולהפוך את העיר למובילה וחדשנית בתחומי החינוך, התרבות וחזות העיר, על מנת שתמשיך ותהווה מופת למדינת ישראל כולה.
כשריאל אומר כי מגיע תודה גדולה למחזיק התיק לאיכות הסביבה, יהודה אסרף ולעובדי אגף שפ"ע, בראשותו של , רון צרפתי, המוביל את קידום איכות הסביבה העירונית, תוך הקפדה על ניקיון העיר, גנים ציבוריים מטופחים ומרחבים ירוקים".