נפגשים פנים אל פנים ומשפרים את סביבת המגורים

• תאריך: 29/10/2017
עשרות תושבים השתתפו במפגש תושבים גדול לשכונות "הנחלים, אבני החושן, כיכר יהלום, כלי הנגינה". התושבים קיבלו סקירה על התכניות העתידיות ובהן בניית 459 דירות בכיכר קדם.

כמיטב המסורת העירונית מזה שנים רבות אותה הנהיג ראש העיר, בני כשריאל ,התקיים בשבוע שעבר, מפגש תושבים לשכונת " הנחלים, אבני החושן, כיכר יהלום, כלי הנגינה " עם ראש העיר, בני כשריאל והנהלת העירייה.
מפגש התושבים נועד על מנת לעמוד מקרוב על צרכי התושב ולשרתו בצורה הטובה והיעילה ביותר.
המטרה קשר ישיר בגובה העיניים ובאווירה חמימה וידידותית תוך שמירת קשר הלכה למעשה.
המפגשים מתקיימים בסבב כך שכל שכונה מקבלת מפגש אחת לשנה.
במפגש שהתקיים במועדון יובלים לאזרחים ותיקים ברחוב הר גדור, נרשמה התעניינות גדולה מאוד של תושבי השכונות ולקחו בו חלק כמאה תושבים.
במפגש השתתפו ראש העיר, בני כשריאל, סגן ומ"מ ראש העיר, גיא יפרח, סגן רוה"ע בוריס גרוסמן, חברי מועצת העיר, איל פישלר, רפי אוברגוט, מנכ"ל העירייה, שמוליק חנוך, מנהלי אגפי העיריה, מנהלי ארגוני סמך ,מנהל המתנ"ס, אורי מסיל, מנהלת היכל התרבות, רחל הר זהב, סנ"צ יגאל לוגסי ,מפקד תחנת המשטרה , רכזת סיירת ההורים, דלית מור, אשר השיבו ישירות לשאלות הרבות של התושבים ולבעיותיהם איש איש בתחום עיסוקו.
בראשית המפגש סקר ראש העיר ,בני כשריאל, בפני התושבים את התפתחות העיר ותכניותיה בתחומים שונים.
ראש העיר עדכן את משתתפי המפגש על העיר והשכונות, כולל תכניות הפיתוח , פעילויות בני הנוער, המצב המדיני וההפשרה בבנייה בעיר.
כשריאל אמר לתושבים כי יש תכנון לבניית 459 יחידות דיור בכיכר קדם, תכנית יחידות דיור המתאימות לזוגות צעירים ומעמד הביניים.
בכך ממשיכה עירנו לצמוח ולהתפתח.
כשריאל גם התייחס לנושא פינוי בינוי ברחוב הקרן ואמר כי תתקיים ועדת התנגדויות בנושא.
התושבים גילו עניין רב ושאלו שאלות רבות בנושאים שונים בהם בנושא משטרה, תחבורה, הנדסה, בנייה, כבישים, שיפור פני העיר, אכיפה.
שאלות ובקשות רבות עלו בנוגע לריצוף, שדרוג גני משחקים, ניקיון, התקנת מאחזי יד, בנייה לבתי דו קומתיים, תוספת קומה , תוספת תאורה, אכיפה מוגברת ועוד .