אירועי חודש האזרח הוותיק נפתחו בראשית השבוע

• תאריך: 29/10/2017
אירועי "חודש האזרח הוותיק", החלו בראשית השבוע וימשכו חודש ימים עד 22 בנובמבר 2017, ועומדים השנה בסימן "50 שנה לאיחוד העיר ירושלים".

מרכז " יובלים" לאזרחים ותיקים הרכיב תכנית מפנקת לקהיליית האזרחים הוותיקים בעיר הכוללת: הרצאות, סדנאות, אירועי תרבות ומופעים.
אירוע הפתיחה התקיים ביום ראשון במופע "יס מאם" שהתקיים בפיאנו בר בהיכל התרבות .
יפרח : אם נשיא העולם החופשי דונלד טראמפ, נבחר לכהונתו בגיל 70, זה אומר שכוחכם במותנכם.
כשריאל: אנו עושים רבות למען אזרחנו הוותיקים ומקיימים עבורם מגוון רחב של פעילויות במרחב העירוני.
אירועי "חודש האזרח הוותיק", החלו בראשית השבוע וימשכו חודש ימים עד 22 בנובמבר 2017, ועומדים השנה בסימן "50 שנה לאיחוד העיר ירושלים" "יובלים-מרכז עירוני לאזרחים וותיקים" שבמחלקה לשירותים משלימים לקהילה, באגף רווחה והשירותים החברתיים בעירייה, הרכיב תכנית מפנקת , מגוונת ומעניינת לקהיליית האזרחים הוותיקים שבעיר הכוללת: הרצאות, סדנאות, אירועי תרבות ומופעים.
האירועים יחלו ב- 22.10.17 ויתקיימו עד סוף חודש נובמבר.
בין התכניות: הרצאות, סדנאות, אירועי תרבות, חלקם ללא תשלום חלקם במחיר מיוחד.
את האירועים מארגן צוות יובלים – המרכז העירוני לאזרחים וותיקים בשיתוף התכנית: עיר ללא אלימות ועמותת גיל הזהב , בליווי מתנדבים ופעילים.
לפרטים על כל האירועים מומלץ לבדוק בעיתונות ובמרכז יובלים.
האירועים יתקיימו בהיכל התרבות, במרכז יובלים, במתנ"ס ועוד.
החודש כול יהיה עם מבחר אירועים בהם , סדנת מחול אתני ומזרחי, תערוכת אומנים יוצרים פרי עבודתם של משתתפי החוגים ביובלים, אזרחים וותיקים, תושבי העיר, תוצג בהיכל התרבות משך חודש ימים, כן תתקיים הרצאה בנושא: "זכויות האזרח הוותיק", שתינתן על ידי נציג המשרד לשוויון חברתי ותתקיים ביובלים, מופע סטנד אפ של רותם אבוהב , מופע מוזיקלי לנשים בלבד – "אשירה לה' בחיי "ועוד.
ביום ראשון נפתחו האירועים במופע "יס מאם" שהתקיים בפיאנו בר בהיכל התרבות.
האירועים נפתחו במעמד ראש העיר, בני כשריאל, סגן ומ"מ רוה"ע, גיא יפרח,מחזיק תיק עי ללא אלימות, סגנית ראש העיר, שרה קמינסקי, מחזיקת תיק הרווחה והשירותים החברתיים, מנהל המתנ"ס, אורי מסיל, מנהלת המחלקה לשירותים משלימים לקהילה, ענת הברמן, מנהלת תכנית עיר ללא אלימות, תחיה גץ.
סגנית רוה"ע, שרה קמינסקי, מחזיקת תיק הרווחה והשירותים החברתיים אמרה כי היא רואה באזרחים הוותיקים נכס בעל משמעות מיוחדת במינה לעיר.
הלוואי שתמיד נוכל לתת לכם ולהיות לצדכם בכל אשר תצטרכו אמרה קמינסקי לאזרחים הוותיקים ושיבחה את הנתינה הרבה והמעורבות של האזרחים הוותיקים בחיי הקהילה.
סגן ומ"מ רוה"ע, גיא יפרח ברך ואמר כי במסגרת פרויקט ״עיר ללא אלימות״, יזמנו נשף ססגוני לאזרחי העיר הוותיקים.
נשף שמטרתו להוקיר ולשמח אותם.
יפרח הציג בראשי פרקים את הסקר שערך עבורנו מכון ״דיאלוג״.
סקר בו ביקש לבדוק את היקפי האלימות והאקלים בו חיים האזרחים הוותיקים בעיר.
הסקר מעודד מאוד אמר יפרח אך יחד עם זאת, ישנם נושאים הדורשים מיקוד וטיפול.
אני מבטיח שזה יבוצע.
אם נשיא העולם החופשי , דונלד טראמפ, נבחר לכהונתו בגיל 70, זה אומר שכוחכם במותנכם אמר יפרח לאזרחים הוותיקים.
ראש העיר, בני כשריאל, אמר כי האזרחים הוותיקים שותפים לעשייה ולפעילויות רבות, מגוונות ובתחומים שונים, ותרומתם בכל התחומים לא תסולא בפז.
הם מייצגים יחד אלפי שנות ניסיון מצטבר בכל תחומי החיים .
אנו עושים רבות למען אזרחנו הוותיקים ומקיימים עבורם מגוון רחב של פעילויות במרחב העירוני, נמשיך לפתח עוד ועוד שירותים למען האזרחים הוותיקים בעיר.