רבבות באגם

• תאריך: 17/10/2017
חול המועד סוכות במעלה אדומים היה שמח, חגיגי, מהנה ומסקרן לכל תושבי העיר והסביבה, הודות לפסטיבל יוצא דופן קסום בסימן 'סוכות מהאגדות'. האושפיזין של הפסטיבל היה דמויות מוכרות מאגדות הילדים השונות, שהציגו, השמיעו והפעילו את שלל מתחמי הפסטיבל במשך ימי חול המועד, בתחום התיאטרון, המחול, המוזיקה והקולנוע. עשרות אלפי תושבים ומבקרים פקדו את פארק "שמיר" במהלך ימי הפסטיבל ונהנו משלל הצגות הילדים ומההופעות והאטרקציות בפארק. 9,000 איש השתתפו בהופעה של משה פרץ.

כשריאל: חגיגה צבעונית, מרשימה , מהנה ושמחה שמהווה נוף ייחודי באירועי החג המתקיימים ברחבי הארץ עשרות אלפי תושבים ומבקרים נהנו במהלך חול המועד סוכות, בפסטיבל סוכות מהאגדות .
פסטיבל סוכות הפך זה מכבר לאחד ממוקדי המשיכה לבילוי ולתרבות עבור מבקרים רבים המגיעים אליו מכל רחבי הארץ.
פסטיבל אגדות הילדים שהתקיים בחוה"מ סוכות זכה השנה להצלחה רבה והשתתפות חסרת תקדים.
יותר מעשרת אלפים איש פקדו את מתחם הפסטיבל בפארק "שמיר" על שפת האגם בו הוצגו לאלפי המשתתפים מכל הסביבה במתחמים מיוחדים מעוצבים למעלה מ- 10 הצגות הילדים פיטר פן, עוץ לי גוץ לי, כיפה אדומה , בילבי , אגדה על המים המדען המטורף ועוד שירוצו בלופ.
במקביל התקיים סימפוזיון פיסול ענק בהשתתפות אומנים בינלאומיים בו השתתף הקהל בהכנה ועיצוב הפסלים.
במהלך ימי הפסטיבל הפארק עוצב כולו כפארק אגדות ילדים עם דמויות שטח מהאגדות שהסתובבו בין הקהל, כן הקהל נהנה מסדנאות יצירה, מתנפחים , הפעלות לילדים ומרתון סרטים מרתק שהתקיים בהיכל התרבות ביום הראשון של חוה"מ.
ראש העיר, בני כשריאל, סגן ומ"מ רוה"ע, גיא יפרח סיירו במתחם הפארק במהלך ימי הפסטיבל ונהנו יחד עם האלפים מהאווירה השמחה והחגיגית והפן האומנותי המוצלח.
הטלוויזיה הקהילתית אדומדיה שידרה שידור ישיר בפייסבוק לייב מהפארק כל משמשי הרשתות החברתיות יכלו לחוש וליהנות מהחגיגה.
בסיום כל יום נהנו אלפי באי הפסטיבל ממופעים של משה פרץ, "הדג נחש" אגם בוחבוט ויובל המבולבל.
ההופעות היו מוצלחות וסחפו אלפים שבאו ליהנות ולשמוח.
הזמר משה פרץ סחף למעלה מ- 9,000 איש ששרו ורקדו ונהנו מהופעה טובה ומהנה.
סגן ומ"מ רוה"ע, גיא יפרח , אומר כי פסטיבל סוכות בפארק "שמיר" שכבר הפך למסורת אצלנו בעיר , זוכה להכרה ושם מצוין של אחד הפסטיבלים הטובים בארץ בסוכות.
יפרח מוסיף כי הפן האומנותי והארגוני היו מוצלחים ביותר וזאת תודות לצוות ההפקה ואנשי העירייה ובראשם האגף המוניציפאלי ואירועים, המתנ"ס והיכל התרבות שכבר מיומנים ובעלי ניסיון רב בהפקת אירוע מרכזי וגדול מסוג זה.
יפרח מודה לכל העובדים שעמלו רבות על הצלחתו הגדולה של פסטיבל סוכות מהאגדות.
ראש העיר, בני כשריאל, אומר כי התושבים שלנו נשארו בעיר והביעו שביעות רצון מההשקעה הרבה בתרבות והם מגיעים לכל אירוע.
כולם באו השנה לאגם, היה שמח וחגיגי והפסטיבל זכה להצלחה רבה.
כשריאל מוסיף כי הוא גאה לומר כי מדי שנה מהווה הפסטיבל בעירנו אחד ממוקדי התרבות והאמנות המרכזיים לבילוי בחג עבור התושבים שלנו ומשפחות רבות מכל רחבי הארץ.
זוהי חגיגה צבעונית, מרשימה , מהנה ושמחה שמהווה נוף ייחודי באירועי החג המתקיימים ברחבי הארץ.