התכנית "שישי שמח עם ירון אילן " מגיעה למעלה אדומים

• תאריך: 28/09/2017
חגיגה ים תיכונית במעלה אדומים. תכנית הדגל האהובה של ערוץ 24 שישי שמח בשידור חי בערוץ 24 מגיעה בשבוע הבא מיד לאחר חג סוכות למעלה אדומים. התכנית תשודר בשידור חי מהרחבה העליונה שבין בית העיריה לקניון . השידור החי בניצוחו של ירון אילן מהווה כיום אושיה מרכזית בתחום תכניות הטלוויזיה והרדיו ובערבי הזמר הישראלים הים תיכוניים. בתכנית יתארחו הפרויקט של רביבו

העירייה פותחת את אירועי סוכות בעיר עם חגיגה ים תיכונית.
ביום ו' 6.
10.
17, מיד לאחר חג סוכות ורגע לפני פסטיבל סוכות מהאגדות שיתקיים בחוה"מ סוכות בימים ראשון עד שלישי בפארק "שמיר", תתארח בעיר תכנית הדגל של ערוץ 24 "שישי שמח עם ירון אילן" .
האירוע ייערך ברחבה שבין בית העירייה לקניון ויכלול ארבע שעות של הופעות מוסיקליות של אמנים רבים בשידור ישיר והופעה של הפרויקט של רביבו.
האירוע החגיגי הים תיכוני יחל בשעה 10:00 ויימשך עד לשעה 14:00 והוא פתוח לציבור הרחב ללא עלות.
ירון אילן, כוכב ערוץ 24, מקיים מידי שבוע אירוע חגיגה ים תיכונית ביום שישי שעות ספורות לפני קבלת השבת.
ב-6.
10.
17 היום הראשון של חוה"מ סוכות יגיע אילן עם צוות ההפקה ואמנים וזמרים רבים לארח ולהתארח בחפלה ים תיכונית פה במעלה אדומים.
בתכנית האמנותית, כ-15 אמנים, זמרים ומופיעים שיצטרפו לחגיגה על הבמה עם ירון אילן ויתרמו לאווירה השמחה עם שירים מהזמר הים-תיכוני.
בימים אלו, בעירייה יחד עם הפקת התכנית עומלים ונערכים למופע ולשידור אליו מוזמן הציבור הרחב .
ראש העיר, בני כשריאל, אומר כי אנו נרגשים לפתיחת אירועי סוכות במעלה אדומים עם אירוע מוסיקלי, קהילתי ואנרגטי.
כולנו שמחים ונרגשים לארח את ערוץ 24 שהצליח להפוך בעשור האחרון לערוץ מוסיקה ישראלית בטלוויזיה האהוב על רבים.
קורא לתושבים לבוא וליהנות משידור החי של התכנית ומפסטיבל סוכות מהאגדות שיתקיים בחוה"מ סוכות בפארק "שמיר".