שנה טובה לתעשיינים

• תאריך: 14/09/2017
תעשיינים ובעלי עסקים בפארק אדומים לתעשייה ועסקים התכנסו יחד השבוע בהוקה בר להרמת כוסית לשנה החדשה. ראש העיר בני כשריאל ושר הכלכלה ח"כ אלי כהן השתתפו בכנס

שר הכלכלה אלי כהן: אני מתחייב שמעלה אדומים תישאר באזור עדיפות לאומית א'.
אזור התעשייה הוא שם דבר להצלחה.
אמשיך להיות שגריר נאמן של העיר ושל אזור התעשייה.
ראש העיר בני כשריאל: התעשייה היא העורק החשוב לפיתוח העיר והמדינה.
נמשיך להשקיע, לפתח ולחזק את פארק אדומים לתעשייה ועסקים ונהפוך למרכז אזורי לעסקים , תעשייה, והייטק.
השבוע התקיים בפארק אדומים לתעשייה ועסקים במישור אדומים, מפגש להרמת כוסית לשנה החדשה לתעשיינים ולבעלי העסקים , שמטרתו לסכם שנה, להציג ת התכניות לשנה הבאה ולהרים כוסית לרגל ראש השנה.
במפגש שהתקיים בהוקה בר אצל אבי אלקיים ,השתתפו ראש העיר, בני כשריאל, שר הכלכלה, ח"כ אלי כהן (כולנו) , סגן ומ"מ רוה"ע, גיא יפרח, יעקב ברוש, מנכ"ל החברה הכלכלית, ענת אנג'ל, מנהלת אזור התעשייה, שמוליק חנוך, מנכ"ל העירייה , תעשיינים.
בראשית הכנס נשאו דברים וברכו, ראש העיר, בני כשריאל, שר הכלכלה, ח"כ אלי כהן (כולנו) , ענת אנג'ל ,מנהלת אזור התעשייה ,יצחק צרפתי נציג התעשיינים.
בראשית המפגש התקיימה הרמת כוסית חגיגית לשנה החדשה.
ענת אנג'ל, מנהלת אזור התעשייה ,ברכה ואמרה שהתפקיד העיקרי של החברה הכלכלית הוא לסייע לתעשיינים בפארק אדומים כי ההצלחה שלהם היא ההצלחה של החברה הכלכלית.
אנג'ל אמרה כי החכ"ל תמשיך לפתח ולהשקיע באזור התעשייה בשביל לייצר לתעשיינים סביבת עבודה שתאפשר להם צמיחה ופיתוח.
נציג התעשיינים, התעשיין הראשון של מעלה אדומים, יצחק צרפתי שפתח רק לאחרונה גם את מוסך מרצדס, נשא דברים וברך את התעשיינים לשנה החדשה.
צרפתי ברך את ראש העיר, בני כשריאל, והודה לו על הסיוע התמידי שהוא נותן לתעשיינים.
שר הכלכלה ח"כ אלי כהן ,ברך את התעשיינים ואמר כי יהיה שגריר של העיר ויסייע לה בנושא התעשייה.
השר אמר כי בינואר יצא עדכון של אזורי עדיפות לאומית א' והוא מתחייב שמעלה אדומים תישאר באזור עדיפות לאומית א'.
אני רואה במקום הזה עירייה שמנוהלת ביד רמה, שמצליחה ואנחנו צריכים להבטיח שהיא תמשיך להצליח ואזור התעשייה של מישור אדומים הוא שם דבר להצלחה.
בני כשריאל הוא בין ראשי העיר הטובים ביותר בישראל.
נמשיך לתת תקציב לשיווק גם השנה, נעמוד ונסייע לכל המפעלים החפצים בכך ראש העיר, בני כשריאל, אמר לתעשיינים כ הוא מודה להם שנתנו אמון באזור התעשייה שלנו ואמון זה מחייב אותנו.
אנחנו פועלים שאזור התעשייה יהיה אזור ירוק.
אנחנו משקיעים רבות בפארק אדומים וכך נמשיך ונעשה לפתח את המקום שיהיה נעים גם לתעשיינים וגם ללקוחות שלהם.
החברה הכלכלית השקיעה 5 מלש"ח השנה וההשקעה תמשך.
עוד הוסיף כשריאל כי אנחנו הופכים להיות עיר מחוז שנותנת שירותים בכל התחומים לכל תושבי האזור וירושלים בחינוך, תרבות וכך אנחנו רוצים להיות המרכז של ירושלים רבתי גם בתעשייה קלה, גם בתעשייה כבדה , גם בהייטק וגם במסחר.
כשריאל אמר לתעשיינים כי האינטרס שלנו משותף וחשוב וקרא לתעשיינים להקים ועד תעשיינים שיקיים מפגשים משותפים עם החברה הכלכלית, עם מנכ"ל העיריה ועמו.
כשריאל הודה לשר הכלכלה, ח"כ אלי כהן, על השתתפותו במפגש ועל התמיכה, הסיוע והעזרה למעלה אדומים ולאזור התעשייה.
כשריאל ציין כי השר כהן הוא ידיד אישי שלו ושל העיר ומבין היטב את צרכיה, מסייע רבות לעיר בכל תפקידו לאורך השנים והוא נכנס לעובי הקורה ועזר לנו לקדם, לחזק ולפתח את אזור התעשייה ובעיקר לקבל אזור עדיפות לאומית א'.
זו פעם ראשונה ששר כלכלה נותן תקציב לפיתוח יש לנו הרבה תכניות לעשות באזור בשנים הקרובות ובתוך עשור נכפיל את כמות המפעלים באזור.
הגדלנו את תקציב הפיתוח, החלפנו תשתית, ריבדנו את הכבישים, אנו פועלים לפתיחת גן אירועים, פארק מוטורי ועוד.
אני יודע שיש קשיים ובעיות ואני פועל לסייע בכל התחומים החודש.