טודו בום בדרך למעלה אדומים

• תאריך: 20/08/2017
החופש הגדול מתקרב לסיומו ובמעלה אדומים כבר מתכוננים לאירוע סוף הקיץ. לאחר קיץ עשיר, תוסס, לוהט ומהנה אותו פתחה עדן בן זקן, הצמד המבוקש ביותר בארץ סטטיק ובן אל יסגרו את הקיץ בגדול ב- 31.8

עדן בן זקן פתחה את אירועי הקיץ , הצמד סטטיק ובן אל יסגרו אותם.
הקיץ היה עמוס ושמח.
ביולי ואוגוסט נהנו בני הנוער ממופעי סטנדאפ, מסיבות רחוב, שבוע הילדים והנוער, מסיבות בריכה, אטרקציות, טורנירים, מרוץ לילה, מפגשים עם אמנים ועוד בצד הערכי שבוע אהבת חינם, שבת משותפת לנוער דתי וחילוני, ערב הידברות, מחנות קיץ והתנדבות בבתי חולים ועמותות.
במעלה אדומים הכינו תכנית אירועי קיץ עשירה, מגוונת ואיכותית, המתפרסת על פני כל חופשת הקיץ ואשר הוכנה לאחר עבודה קשה ומאומצת של אגף הנוער במתנ"ס, האגף המוניציפאלי בעירייה, היכל התרבות, המטרו, עיר ללא אלימות, האגף לקידום נוער במתנ"ס ובני הנוער עצמם שלקחו חלק פעיל בחשיבה, בתכנון ובבחירת האמנים שהגיעו לעיר בקיץ הקרוב.
זמרת השנה עדן בן זקן, פתחה את אירועי הקיץ במופע בהיכל התרבות, כן התקיימו שלוש מסיבות רחוב, האחת אירחה את VINI VICI, השנייה, אירחה את הצמד UNDER COVER והשלישית תתקיים בראשון לספטמבר ותארח את הצמד IDO B & ZOOKI.
בחודש שעבר התקיימו שלושה ימים מלאים בפעילויות לילדים ולנוער בפארק הנוער במסגרת שבוע הילדים והנוער, שזכו להצלחה רבה.
במהלך הקיץ ייערכו מופעי סטנדאפ של מיטב הסטנדאפיסטים בארץ במועדון הנוער "המטרו, ליין נוסף במועדון "המטרו" היה ליין מסיבות עם די-ג'ייז אהובים ומוכרים שהגיעו להקפיץ ולהרקיד את בני הנוער.
בחודשים יולי-אוגוסט יצאו בני הנוער לאטרקציות שונות ברחבי הארץ, וגם השנה ייצאו בני הנוער למגוון פעילויות התנדבות, תנועות הנוער ממשיכות לקיים את מחנות הקיץ והסמינרים שלהם ועוד.
כעת, שבועיים לפני סוף החופש הגדול נערכים לאירוע סוף הקיץ.
הצמד המבוקש ביותר בארץ בקרב בני הנוער היום – הלא הם סטטיק ובן אל תבורי, יגיעו להופיע בפארק הנוער, באירוע לכל המשפחה, ב-31 באוגוסט.
הכניסה חופשית, וההפנינג יכלול יריד חוגים, מוסיקה והופעות של אמנים מקומיים.