העירייה יוצאת לחופשת קיץ מרוכזת

• תאריך: 07/08/2017
הקיץ בעיצומו ועירית מעלה אדומים יוצאת לחופשה מרוכזת. החופשה תחל ביום ראשון, 13/8/17 ותסתיים ביום חמישי 17/8/17 .

כמידי שנה ,כנהוג בשנים האחרונות במוסדות ציבור בשירות המדינה וברשויות מקומיות, הרשות מוציאה את עובדיה לחופשה מרוכזת מבוקרת במהלך החגים ובחודשי הקיץ במטרה לאפשר לעובדים לממש את ימי החופש שלהם בצורה מרוכזת ובכך לאפשר לרשות חסכון והתייעלות, לעובדים לנצל את ימי החופש במהלך הקיץ והחגים ולתושבים שירות טוב יותר של הרשות במהלך השנה.
החופשה מתקיימת במהלך הקיץ בחודש אוגוסט, ובחגים.
כשהשנה החופש יחל בשבוע הבא, ביום ראשון כ"א באב, 13/8/17 וימשך עד יום חמישי כ"ה באב, 17/8/17 כולל .
העירייה תשוב לעבודה סדירה ביום ראשון , כ"ח באב, , 20/8/17 .
במהלך החופשה המרוכזת משרדי העירייה על אגפיה השונים יהיו סגורים, כמו כן יהיו סגורים מדור גבייה, בית המשפט לעניינים מקומיים.
מלשכת דובר העירייה מבהירים כי עובדים חיוניים ומערכות החירום ימשיכו לפעול כרגיל.
במקרה של אירועים ביטחוניים, פיצוץ בצנרת מים עירונית או מקרה חירום אחר, יש לפנות מיד למוקד העירוני 107 שיפעל כסדרו 24 שעות ביממה ויתן מענה מיידי.