ריבוד הכבישים יוצא לדרך

• תאריך: 23/07/2017
החל מיום ראשון הבא יחל פרויקט ריבוד כבישים בכל רחבי העיר. ריבוד הכבישים מתבצע בהתאם לתכנית עבודה רב שנתית של העיריה בשיתוף משרד התחבורה ותמשך כחודש וחצי. בנוסף יחל גם ביצוע סימון כבישים. כשריאל: מדובר בפרויקט המתבצע במטרה לשפר את איכות חיי התושבים ברחבי העיר על פי מדיניות עקבית ותכנון אחראי.

ריבוד כבישי העיר יוצא לדרך.
החל מיום ראשון בשבוע הבא, יחל אגף אחזקה ושפ"ע לבצע עבודות ריבוד בכבישים בכל רחבי העיר.
ירובדו צירי תנועה ראשים ורחובות משניים.
כמיליון שקלים משקיעה העירייה בשיתוף משרד התחבורה והבטיחות בדרכים בריבוד כבישי העיר, כאשר העבודה מתבצעת בהתאם לרמות הנזקים, החל מקרצוף ותיקוני אספלט ועד לשיקום הוליסטי של כל קטע הכביש בהתאם לצורך.
הריבוד מתבצע בהתאם לתכנית עבודה רב שנתית של אגף אחזקה ושיפור פני העיר, על סמך החלטה מקצועית ועל סמך מצב הכבישים בפועל.
העבודות לריבוד הכבישים ימשכו כחודש ימים ,במהלכו יתכנו שיבושי תנועה קלים ונקודתיים.
עבודות הריבוד יבוצעו בשעות היום והלילה במטרה לקצר את משך זמן ביצוען ולמנוע עומסי תנועה בצירים ראשיים.
בנוסף יחל גם פרויקט סימון כבישים המתבצע על פי תכנית העבודה פעמיים בשנה במהלכו יסומנו סימוני הפרדה בין נתיבים (לא מעקות בטיחות או גדרות), מעברי חצייה, כווני הנסיעה בנתיבים השונים ועוד.
כל שנותר לתושבים, הוא להישאר ערניים לשלטים ,להודעות ולמכווני התנועה המתריעים על העבודות המתבצעות.
מנהל אגף אחזקה ושפ"ע, רון צרפתי, קורא לתושבים לגלות הבנה, סבלנות ואורך רוח נוכח העבודות לריבוד.
צרפתי מוסיף כי יעשה מאמץ ניכר שהשיבושים יהיו קלים ולא יפריעו באופן ניכר למהלך התנועה.
צרפתי מציין כי השאיפה היא לסיים את העבודות לפני פתיחת שנת הלימודים ב- 1 בספטמבר.
ראש העיר, בני כשריאל, אומר כי ריבוד הכבישים מתבצע במסגרת תכנית העבודה הרב שנתית של העירייה.
מדובר בפרויקט שנועד במטרה לשפר את איכות חיי התושבים בשכונות העיר על פי מדיניות עקבית ותכנון אחראי של פרויקטים גדולים אותם מבצעת העירייה בכל התחומים.