שפת תצוגה - Display Language

חדשות ועדכונים על הנעשה בעיר מעלה אדומים

קיץ תוסס ולוהט במעלה אדומים

27/06/2017 14:56 | 0 תגובות

זמרת השנה עדן בן זקן פתחה בענק את אירועי הקיץ במעלה אדומים בשישי בשבוע שעבר , הצמד סטטיק ובן אל יסגרו אותם . במהלך הקיץ צפויים מופעי סטנדאפ, 3 מסיבות רחוב, שבוע הילדים והנוער, מסיבות בריכה, אטרקציות, טורנירים, מרוץ לילה, מפגשים עם אמנים ועוד . בשבוע הבא תחולק לכל התושבים באמצעות הדואר חוברת אירועי קיץ בה כל הפעילויות והאירועים המתוכננים לחופש רוה"ע בני כשריאל: "הקיץ יהיה תוסס, מרענן , לוהט, אטרקטיבי ומהנה ".

קיץ 2017 יצא לדרך ובמעלה אדומים כמו בכל שנה עמלו קשה בחודשים האחרונים והכינו תכנית אירועי קיץ עשירה, מגוונת ואיכותית, המתפרסת על פני כל חופשת הקיץ ואשר הוכנה לאחר עבודה קשה ומאומצת של אגף הנוער במתנ"ס, האגף המוניציפאלי בעירייה, היכל התרבות, מועדון המטרו, עיר ללא אלימות, האגף לקידום נוער במתנ"ס ובני הנוער עצמם שלקחו חלק פעיל בחשיבה, בתכנון ובבחירת מגוון האמנים ושלל הפעילויות שיהיו בקיץ .
זמרת השנה עדן בן זקן, פתחה בענק את אירועי הקיץ ביום שישי בשבוע שעבר במופע מרהיב בהיכל התרבות.
בני הנוער הגיעו לרחבת היכל התרבות שם נהנו מפינות ישיבה , בר שתייה קרה ללא אלכוהול, מוסיקה ואווירה חגיגית ומהופעה מרהיבה של עדן.
בשבוע הבא, ביום שישי ה - 7 ביולי יחל הליין המסורתי של מסיבות הרחוב בימי שישי בצהריים, שיתקיימו ברחבה שבין הקניון ובית העירייה, כאשר את המסיבות ירקידו די-ג'ייז מהידועים והטובים בארץ.
סך הכל ייערכו שלוש מסיבות רחוב, הראשונה, בשבעה ביולי, תארח את VINI VICI, השנייה, בארבעה באוגוסט, תארח את הצמד UNDER COVER והשלישי, בראשון לספטמבר, תארח את הצמד IDO B & ZOOKI.
בין ה-18 ביולי ועד 20 ביולי ייערכו שלושה ימים מלאים בפעילויות לילדים ולנוער בפארק הנוער.
הפעילויות יכללו מגלשת סלייד דה סיטי, ווייפאאוט, חוף ים, חדר פחד ועוד תחנות מותאמות לגילאים הקטנים והגדולים יותר.
הפעילויות ייערכו כאמור, בפארק הנוער, ויהיו בחינם, ללא עלות.
ליין נוסף שייערך הקיץ הקרוב במועדון "המטרו" יהיה ליין מסיבות עם די-ג'ייז אהובים ומוכרים שיגיעו להקפיץ ולהרקיד את בני הנוער.
המסיבה הראשונה תהיה עם די-ג'יי אלון מתנה, והיא תיערך בשישה ביולי.
למסיבה השנייה, שתתקיים בשלושה באוגוסט, יגיע די-ג'יי לירון אבוטבול.
המסיבה השלישית והמסיימת תהיה עם די-ג'יי ריתמו ותיערך ב-17 באוגוסט.
עלות הכניסה למסיבות עומדת גם היא על סכום של עשרה שקלים בלבד.
במהלך הקיץ ייערכו מופעי סטנדאפ של מיטב הסטנדאפיסטים בארץ במועדון הנוער "המטרו", בעלות של עשרה שקלים בלבד.
ביום חמישי, 29 ביוני, ייערך המופע הראשון עם צמד שיניים.
המופע השני בסדרה יתקיים ביום חמישי, עשרה באוגוסט, והוא יביא לבני הנוער את הסטנדאפיסט מני מלכה.
המופע השלישי והאחרון יהיה של הסטנדאפיסט אורי חזקיה, והוא ייערך ביום חמישי, 24 באוגוסט.
בחודשים יולי-אוגוסט ייצאו בני הנוער לאטרקציות שונות ברחבי הארץ, כאשר הסעה מסודרת תיקח ותחזיר אותם מרחבת המתנ"ס.
עלות היציאה, כולל ההסעה והכניסה לאתר, תעמוד על 90 שקלים וכרוכה בהרשמה מראש.
בין האטרקציות שאליהן ייצאו בני הנוער: ימית 2000, לונה פארק תל אביב והסופרלנד.
הקאנטרי קלאב העירוני יארח את בני הנוער במסיבות בריכה תוססות במיוחד, שיכללו מוסיקה של די-ג'יי שיקפיצו את הבני הנוער במים ומחוצה להם, מתקני השור הזועם, וויפאאוט, מתנפחים על המים, תחנת סוני פלייסטיישן, שולחנות סנוקר ועוד.
במסיבות ינגנו די-ג'יי מאור ראובן ודי-ג'יי אוהד רונן, די-ג'יי אברהמי וגיל, די-ג'יי אלמוג כהן ודי-ג'יי אבידני.
עלות הכניסה למסיבות תעמוד על 15 שקלים בלבד.
גם לספורטאים שבין בני הנוער דאגו בתכנית, ויחד עם מחזיק תיק הספורט, דודו מתתיהו, הוכנה תכנית ספורטיבית לטובת השחקנים והספורטאים של העיר.
בתקופת חופשת הקיץ יהיו מגרשי הספורט בעיר מוארים עד השעה 2:00 בלילה, אולם הספורט בבית הספר מגדים יהיה פתוח לקהל הרחב בימים ראשון, שלישי וחמישי, אולם הספורט במצפה נבו יהיה פתוח לקהל בימים ראשון ורביעי, ייערכו טורנירים, שלושה סטריטבולים, שלושה אליפויות קט-רגל במיניפיץ', אליפות שחייה, אליפות כדורעף וטניס ועוד.
עוד בתכנית, מועדון הנוער "המטרו" יארח מפגשים מרתקים לבני הנוער, במסגרתם יספר האמן האורח את סיפורו, ידגים מפעילותו וישיב לשאלות בני הנוער.
המפגשים ייערכו עם אמן החושים ליאור רוכמן, ירדן ג'ורדי פלג - המפיק המוסיקלי האהוב והמוכר ביותר בארץ היום, בעיקר בזכות הצמד סטטיק ובן אל תבורי, ופאנל מיוחד של יוצאי ריאליטי מוכרים מהתכניות האחרונות בטלוויזיה.
בני הנוער הדתיים מקבלים, כמדי שנה, מענה מיוחד, כאשר גם השנה נסגרו ימים מיוחדים לבריכה עבור בנים ובנות בנפרד וכן יהיו שתי יציאות לפארק המים ימית 2000 האחת עבור בנים, והשנייה עבור בנות.
מועדון המטרו יארח את מופעי הקומדי בר בית ציוני אמריקה, מדי יום שישי בחצות, וללא עלות בכלל, כאשר אל המטרו יגיעו סטנדאפיסטים מוכרים שמופיעים במועדון הקומדי בר בדרך כלל.
גם השנה ייצאו בני הנוער למגוון פעילויות התנדבות, בהן: התנדבות בבית החולים שערי צדק, בעמותת שכן טוב, בעמותת עידן, בבית החולים הוד עמל ובמשתלת בית הצייר.
כמו כן, יום מיוחד של ניקוי חופים ייערך במסגרת ההתנדבות, ובו ינקו בני הנוער את אחד מחופי הארץ.
במהלך הקיץ ייערך גם שבוע אהבת חינם, ערב הידברות, אירוע התרמה של תנועת הנוער עזרא ושבת משותפת לדתיים וחילוניים, במטרה להפגיש את המגזרים ולקרב ביניהם.
הצמד סטטיק ובן אל תבורי, יסגרו את שלל אירועי הקיץ בעיר ויגיעו להופיע בפארק הנוער, באירוע לכל המשפחה, ב-31 באוגוסט.
הכניסה חופשית, וההפנינג יכלול יריד חוגים, מוסיקה והופעות של אמנים מקומיים.
בשבוע הבא תחולק לכל התושבים באמצעות הדואר חוברת אירועי קיץ בה כל הפעילויות והאירועים המתוכננים לחופש.
סגן ומ"מ ראש העיר, גיא יפרח, אומר כי מעלה אדומים הולכת וממצבת את עצמה בתחום התרבותי.
השנה הוכנו מגוון רחב של פעילויות ואירועים אטרקטיביים ומהנים לילדים, נוער ומבוגרים לכל חודשי הקיץ.
יפרח מודה למתנ"ס , להיכל התרבות ולעריית מעלה אדומים על כל אגפיה, שנרתמו כולם יחדיו להכין לנו קיץ מהנה ומאתגר.
מאחל לכולנו חופשה מהנה, עשירה ופורייה.
ראש העיר, בני כשריאל ,מאחל לכל התושבים קיץ מהנה, פורה ובטוח וקורא לכל ההורים והילדים לצאת מהבית להצטרף למאות הפעילויות והאירועים העירוניים שהכינו לנו לחופשת הקיץ, לאחר מחשבה רבה ולהיות שותפים לחוויה.