הפנינג הקיץ של הספרייה

• תאריך: 16/06/2017
בימי שני ושלישי שבוע שעבר התקיים הפנינג הקיץ מטעם הספרייה ברחבת היכל התרבות. מאות תושבים ומשפחות לקחו חלק בשלל אירועי שבוע הספר הססגוני והמרתק ונהנו ממופעים מוסיקליים, ריקודים, הצגת תיאטרון, שירים וחידונים, פינת יצירה, איפור ובועות סבון. בנוסף התקיים יריד ספרים במחירים מיוחדים.

אירועי הפנינג הקיץ של הספרייה במסגרת שבוע הספר בעיר הסתיימו בהצלחה רבה.
מאות רבות של תושבים, ילדים, בני נוער ומשפחות פקדו את שלל אירועי שבוע הספר שהתפרסו על פני יומיים וכללו מופעים מוסיקליים, מופע חליליות, מופע אקרובטי סוחף, להקת "סגול בעיר" ריקודים, הצגת תיאטרון אגדתה "נסיך צפרדע, , שירים וחידונים, פינת יצירה, איפור ובועות סבון.
בנוסף התקיים יריד ספרים במחירים מיוחדים.
כמו בכל שנה, יצא צוות הספרייה מגדרו ומבניין הספרייה בכלל לעשות היכרות עם הציבור הרחב ולעודד רישום מנויים חדשים.
ביריד הספרים נמכרו ספרים רבים ומגוונים ממיטב המו"לים בארץ במחיר מבצע.
בהיכל התרבות הוצגו הצגות יפות בהן חגיגת השירים של דתיה, הצגת תיאטרון אגדתה "נסיך צפרדע".
היריד היה ססגוני שמח ומרשים והשאיר טעם של עוד.
ראש העיר, בני כשריאל, סגני ראש העיר ,גיא יפרח ובוריס גרוסמן ברכו את המשתתפים הרבים, והקהל זכה לשמוע סיפור ילדים מרתק מראש העיר, בני כשריאל.
דוד שרת, מנהל אגף החינוך כיבד את המשתתפים בנוכחותו.
כשריאל סיפר לילדים את הסיפור המפורסם "בית משותף" של הסופרת האהובה דתיה בן דור וזכה להקשבה והתעניינות רבה של הילדים.
מנהלת הספרייה, אתי ציון, מודה לכל מחלקות העירייה שעזרו בהרמת האירוע לראש העיר בני כשריאל, שתמך ולכל צוות הספרייה שלקחו חלק בהפנינג המוצלח.