שפת תצוגה - Display Language

אירוע הסטודנטים הגדול של הקיץ

05/06/2017 18:21 | 0 תגובות

אירוע הסטודנטים הגדול של הקיץ

מהפכת הסטודנטים בעיר שמובילה חברת מועצת העיר, מעין מור, מחזיקת תיק האקדמיה והסטודנטים נמשכת במלוא עוזה.
בשלוש השנים האחרונות הסטודנטים בעיר מוצבו על המפה העירונית ונעשו עבורם שורת פעילויות ושירותים משמעותיים וחשובים.
לרגל פתיחת הקיץ ורגע לפני שמתחילים את תקופת הבחינות, מגיע הדבר הגדול הבא , אירוע הסטודנטים הגדול של הקיץ! 3#.
האירוע נערך זו השנה השלישית ברציפות והפך למסורת שנתית מושקעת ומוצלחת במיוחד.
האירוע יתקיים ביום חמישי ה08.
06.
17 החל מהשעה 19.
30 בהיכל התרבות מעלה אדומים עם תכנית עשירה ומגוונת: התכנסות חגיגית הכוללת גלידות חופשי ושי לכל משתתף, הופעה חיה בפיאנו, תפריט מיוחד ומוזל, והמופע המרכזי: אדיר מילר! שמופיע בהיכל התרבות בפעם הראשונה.
כל זה במחיר אטרקטיבי במיוחד של 100 ש"ח.
סטודנטים מחזיקים כרטיס סטודנט בעיר, קבלו עדיפות ברכישת הכרטיסים ונהנו מימי מכירה סגורים עבורם בלבד.
ביום ראשון האחרון המכירה נפתחה לקהל הרחב ונותרו כרטיסים אחרונים בהחלט.
מי שמעוניין כדאי שימהר להיכנס לאתר האינטרנט של בימות www.
bimot.
co.
il וינסה את מזלו.
בשנה שעברה ערכו הסטודנטים סקר בקבוצת הפייסבוק '"סטודנטים וסטודנטיות מעלה אדומים".
הסקר עלה לאוויר ותוך שעות ספורות צבר תאוצה וקיבל הרבה תגובות והצבעות.
ישראל קטורזה כבש את המקום הראשון יחד עם אדיר מילר ש'השאירו אבק' לאמנים האחרים שקיבלו עשרות קולות פחות.
אז אחרי שקיבלנו את ישראל קטורזה בשנה שעברה, השנה זה היה מתבקש להביא את אדיר מילר.
מאחורי האירוע עומדת קבוצת סטודנטים בעיר.
קבוצת מנהיגות סטודנטיאלית שפועלת למען הסטודנטים במעלה אדומים.
האירוע הוא פרי שיתוף פעולה בין העירייה, המתנ"ס, היכל התרבות ובחסות הפיאנו ובנק יהב .
ראש העיר בני כשריאל: "יש בעיר מחשבה והשקעה רבה בציבור הסטודנטים ואנו רואים זאת בכל פעם מחדש.
אני שמח לראות את ההיענות הרבה ואת המהפכה שמתרחשת בעיר בשנים האחרונות" סגן וממלא מקום ראש העיר, גיא יפרח, מחזיק תיק הצעירים מזמין את כולם להגיע ואומר כי "זה אירוע הסטודנטים הגדול ביותר שהיה בעיר אי פעם, ביוזמה מבורכת של חברתי לסיעה מעין מור.
אירוע זה הוא חלק משלל האירועים שקורים פה בעיר בקיץ הזה.
אני מזמין את כולם להגיע וליהנות מאירוע שווה ומהנה במיוחד".
מעין מור אומרת כי "בכל שנה אנו עולים רמה בכל הקשור לסטודנטים בעיר.
אין ספק שזה הולך להיות האירוע המושקע והגדול ביותר שהיה בעיר לסטודנטים! אני גאה בחבריי לקבוצת הסטודנטים שנרתמו לנושא, בהזדמנות זו אני מבקשת להודות לצוות העירייה, המתנ"ס והיכל התרבות, ולנותני החסויות בנק יהב, והפיאנו, שתמיד נרתמים לסייע ולקחת חלק בעשייה למען הסטודנטים בעיר".