העיר שלי

מידע והסברה אודות העיר מעלה אדומים מאז ועד היום

דבר ראש העיר

תושבים וגולשים יקרים,

ברוכים הבאים לאתר האינטרנט העירוני של עיריית מעלה אדומים.

במאה ה-21, הפך האינטרנט למוקד חשוב ומרכזי בחיי היום יום של כל אחת ואחד מאיתנו. הוא מאפשר נגישות מירבית למידע ולשירותים בקנה מידה חסר תקדים.

העיר מעלה אדומים היא פנינה בוהקת במדינת ישראל.
עיר של איכות חיים, הישגים חינוכיים, מסחר מתפתח ותושבים איכותיים המעורבים בחיי הקהילה.

בשנים האחרונות ניכרת התפתחות גדולה בעיר וההישגים ניכרים היטב גם ברמה הארצית: העיר זכתה בפרס החינוך הארצי יישובי, אחוז זכאים לבגרות גבוה, הישגי ציוני בגרות גבוהים, אגף הנוער זכה בפרס יחידת נוער מצטיינת,אחוזי גיוס גבוהים לצה"ל וליחידות קרביות, ממשיכים לזכות בחמישה כוכבי יופי מדי שנה וכן זכינו בפרס ניהול סביבתי ע"פ תקן בינלאומי 14001 iso .

אתר האינטרנט המשודרג שבפניכם הוא מצגת רחבה של מגוון השירותים והאפשרויות הקיימות בעיר מעלה אדומים.
האתר מתעדכן מדי יום. תוכלו למצוא בו מידע רב ומפורט על הנעשה בעיר ועל שירותיה לתושבים. מירב המידע והנתונים שכל מי שמבקש להכיר את העיר וכמובן למי שגר בה או מתעתד לגור בה, נמצאים פה, במרחק של לחיצת כפתור. כבר עכשיו אתם מוזמנים לבצע מבחר שירותים באתר, ללמוד על פעילות העירייה ומועצת העיר, להתעדכן בדיונים ובהחלטות שהתקבלו, להכיר מקרוב את העשייה העירונית וכמובן לשלם חשבונות ואגרות ולהירשם למערכת החינוך העירונית.

כעיר הדוגלת בעקרונות הקיימות, הכוללים בין היתר שימוש מינימלי בנייר, עיריית מעלה אדומים מציעה לכם חלופות "ירוקות" - האתר מאפשר לבצע פעולות רבות באמצעים אלקטרוניים.

אני מאמין בשקיפות מלאה כחלק מהתנהלות נכונה ומשתפת ורואה באתר האינטרנט העירוני ערוץ קשר חשוב בין הנהלת העיר לבין התושבים, כמו גם כלי משמעותי בחיזוק המעורבות הציבורית והקהילתית של תושבי העיר. האתר הוא רק דרך אחת מהרבה דרכים שבהן אנחנו מגבירים את השקיפות ומרחיבים את שיתוף התושבים.

אני מאחל לכולכם שימוש מועיל באתר וגלישה מהנה.

בידידות
בני כשריאל