העיר שלי

מידע והסברה אודות העיר מעלה אדומים מאז ועד היום

דבר ראש העיר

תושבים וגולשים יקרים,

ברוכים הבאים לאתר האינטרנט המחודש של עיריית מעלה אדומים.

העיר מעלה אדומים היא מטרופולין אזורי.
עיר של כלל תושביה, עיר מתפתחת ומודרנית, הנותנת מענה בכל תחום, לכל מגוון האוכלוסיות השותפות ליצירת מירקם חיים עשיר ורב תרבותי.
אנו פועלים על מנת לבסס את מעמדה של עירנו ומושכים אליה בשנים האחרונות תושבים הבאים אליה מכל האזור.

אנו עושים זאת על ידי יצירת היצע של שירותים מטרופוליניים ושירותים איכותיים כתעסוקה, מסחר, כנסים ותיירות, שירותי רפואה מתקדמים, אירועי תרבות ובידור, מערכת חינוך איכותי, תיאטרון עירוני ומוזיאון, תזמורת סימפונית, בתי קפה מסעדות ומרכזי קניות.
הבטחת צמיחתה ופיתוחה הכלכלי של העיר נעשה ע"י קידומם של מנועי צמיחה מרכזיים ויצירת אקלים עסקי אטרקטיבי ופיתוח מתחשב בסביבה.
כחלק ממהפכת השירות והשקיפות אותה אני מנהיג, אני שמח ונרגש לקדם אתכם לאתר האינטרנט החדש שלנו שבא לשים לכם את עיריית מעלה אדומים בכף היד.
השקענו מחשבה ועבודה רבה בהנגשת האתר כך שתוכלו ליהנות ממגוון השירותים שמציעה העירייה בשיא הנוחות והקלות.

באתר תוכלו לשלם ארנונה ותשלומים, לדווח למוקד על מפגעים, למלא טפסים, לרשום את הילדים לגן, למצוא כתובות, טלפונים ושעות קבלת קהל של יחידות בעירייה, לעיין במפות העיר באמצעות מערכת המידע הגיאוגרפית, לברר כיצד מבצעים פעולות שונות, מהם התפקידים ה"דרושים" בעירייה ומהם המכרזים העכשוויים, דרך האתר העירוני ניתן גם להגיע בקלות למידע בנושאי תכנון והנדסה המתעדכנים באופן שוטף ולהיות מעודכנים במגוון האירועים והפעילויות המתרחשים במעלה אדומים.
אלו רק חלק מהשימושים והאפשרויות שמציע האתר.
האתר מונגש גם לבעלי צרכים מיוחדים כחלק ממהפכת ההנגשה שאני מוביל, הכוללת בין השאר את מערכת החינוך והסדרת מדרכות ומבני ציבור, ובכך להבטיח שהעיר שלנו תהיה נגישה לכל תושב ותושבת.
האתר דינמי, אינטראקטיבי וידידותי למשתמש.

אני בטוח כי כל גולש יצליח למצוא דרכו, בנוחיות רבה בכל "מבוכי" העירייה ולמצוא את מבוקשו.
הקשר אתכם חשוב לי מאוד ואתם מוזמנים לפנות אליי באמצעות האתר עם הצעות ורעיונות לחידושים ושיפורים בעיר.
אני מאחל לכולכם גלישה נעימה ומעניינת ובטוחני כי תפיקו תועלת וגם הנאה.

שלכם ולמענכם
בני כשריאל ראש העיר