קהילה וחברה

כל המידע בנושא קהילה וחברה במעלה אדומים.
רווחה, משפחתונים, בריאות הציבור, בעלי צרכים מיוחדים, תעסוקה, קליטה, גימלאים, שירות לאומי ועוד.

שירות ייעוץ לאזרח

שירות ייעוץ לאזרח (שי"ל) מעלה אדומים הוקם בשנת 2000, בהחלטת מנכ"ל העירייה שהבין כי קהילה חזקה עוזרת לעצמה באמצעות העצמת תושבים מתנדבים, היכולים ומסוגלים לעזור לפונים.

בשי"ל 33 מתנדבים ביניהם: רואה חשבון, עורך דין, עובדת משרד הקליטה, אדריכלית, יועץ משכנתאות וייעוץ לכלכלת המשפחה ואחרים.
היועצים הוכשרו לעבודתם באמצעות קורס וממשיכים ללמוד ולהשתלם במפגשים קבועים ובלמידת עמיתים.

שירות ייעוץ לאזרח – מסייע לתושב במידע על זכויות וחובות, בתיווך והכרת השירותים ברמה מקומית וארצית: בתחום הבריאות והרווחה, יחסי עבודה, ביטוח לאומי, סיוע בכתיבת מכתבים, שיכון ודיור, בנקים, ועוד.
השירות ניתן על ידי יועצים מקצועיים, במגוון שפות: עברית, אנגלית, רוסית, ספרדית, צרפתית, גרמנית.

השירות ניתן לכל התושבים המבקשים. ניתן לקבל ייעוץ טרום משפטי , ייעוץ של רואה חשבון, יועץ משכנתאות וכלכלת בית. השירות ניתן ללא תשלום ומחויב בסודיות.

קבלת קהל:

ימים א, ב, ד שעות פעילות 12:00-09:00 אחר הצהריים ימים ב,ד שעות פעילות 19:00-16:00
קבלת הקהל בשפות זרות – בתיאום מראש.

הטלפון שלנו: 02-5905090 (ניתן להשאיר הודעה במענה הקולי)
פקס: 02-5356279
דוא"ל: yanat@mam.org.il