שפת תצוגה - Display Language

קהילה וחברה

כל המידע בנושא קהילה וחברה במעלה אדומים.

רווחה, משפחתונים, בריאות הציבור, בעלי צרכים מיוחדים, תעסוקה, קליטה, גימלאים, שירות לאומי ועוד.

מתנ"ס

מתנ"ס מעלה אדומים ממשיך לבסס את עצמו לאורך השנים כציר העיקרי של חיי הקהילה בעיר במגוון רחב של תחומים – תרבות, ספורט, חברה, נוער, חוגים ועוד.
המתנ"ס המקומי שהוא אחד הגדולים בארץ מבחינת היקף הפעילות, מעמיד לרשות תושבי העיר היצע רחב של פעילויות פנאי בהתאמה לכלל האוכלוסיות והגילאים וכן מהווה גוף למענה חברתי-קהילתי בכל עניין עירוני.
השנה הגדיר המתנ"ס בכל תכניות העבודה והפעילויות קו מנחה אחיד- "עם הפנים לקהילה."

אגף הגיל הרך והמשפחה

מסגרות לגיל הרך ולילדים – משפחתונים בפיקוח, מעונות יום, מסגרת בוקר רך בגנים, צהרונים בגני הילדים ובבתי הספר.
חוגי העשרה מגוונים לגיל הרך ולילדים בתחום הספורט, אמנות, תיאטרון, טכנולוגיה, אנגלית ומתמטיקה.
"פסיעות" המרכז להתפתחות הילד – טיפולי עזר מגוונים בהסדר עם כל קופות החולים.

קאנטרי קלאב

השנה עבר המבנה שיפוץ כללי במטרה לשפר את השירות לתושב. מערך המנויים והכניסה יהיה אלקטרוני ונוח יותר וכן לרווחת המנויים הורחב חדר הכושר.
מכשירים חדשים יכנסו לשימוש ויבחרו בשיתוף עם המנויים.
השנה הוגדרו מחירים מיוחדים לתושבי העיר במסגרת כניסות חד פעמיות לבריכת השחייה.

חוגי המתנ"ס

המתנ"ס מפעיל מגוון רחב מאוד של חוגים, החל מגיל הגן, דרך ילדים ונוער, צעירים, מבוגרים ועד גיל הזהב. במסגרת החוגים רשומים כ- 3000 פעילים.
בשנה הנוכחית נפתחו חוגים ופעילויות שהתפתחו ונבנו במיוחד עפ"י בקשת תושבים, לדוגמא – התעמלות לגיל הרך. סטודיו מד-בריא ממשיך להיות מוקד משיכה גדול מאוד לנשות העיר באמצעות מנויי קאנטרי או בחוג שבועי, במסגרת זו פועלות כ-1000 נשים.

תקשורת קהילתית

רדיו 106 FM משדר מידי יום תכנית בוקר, עם עדכונים מקומיים אקטואליים. בנוסף מציג לוח שידורים שמשלב עבודת בני נוער ומבוגרים בהתנדבות.
הטלוויזיה הקהילתית – "אדומדיה" מהוה ארכיון עירוני של העיר מעלה אדומים. כמו כן מעלה תכנית שבועית בשידור חי מידי יום שישי ב-13:00 בערוץ 98 בשידורי הוט ו-יס.
בנוסף משודר מגזין נוער חודשי בהפקת בני נוער תושבי העיר. במסגרת זו ישנם שיתופי פעולה עם מערכת החינוך, בתי הספר ואגפי העירייה השונים.

סל תרבות

המתנ"ס מוביל את נושא סל התרבות של מוסדות החינוך בבתי הספר השונים בעיר.

קייטנות קיץ

המתנ"ס הוא הגוף המוביל בהפעלת קייטנות קיץ בעיר כולל הארכת שנת הלימודים בבתי הספר הממלכתיים.

פרויקטים קהילתיים

פרויקט אם לאם – לתמיכה ופעילות לאמהות חדשות.

מועדונית לילדי רווחה

פרויקט שילוב בחוגים לילדים ממשפחות במצב כלכלי בסבסוד של 50%
פרויקט רעים – קבוצת תמיכה לילדים עם קשיים בהשתלבות חברתית.
פרויקט עמיתים – שילוב נפגעי נפש בקהילה.

סיירת הורים

אירועים קהילתיים – יום המשפחה, רחוב שמח, יום האישה, ימי ספורט ועוד.
ימי התרמה למען מטרות שונות – מלחמה בסרטן, ועד למען החייל ועוד.

למעבר לאתר המתנ"ס לחצו כאן